Google Talk Turkce

Program indir Yorum ekleyin

KRALPROGRAM.NET Google Talk Turkce Google Talk internet uzerinden arkadaslarinizla sesli ve yazili iletisim kurmaniza yarayan Google uretimi ucretsiz bir yazilimdir.Baslica Ozellikleri ; Google Talk listenizdekiler ile yazili iletisim kurmanizi saglar.Google Talk listenizdekiler ile sesli iletisim kurmanizi saglar.Sesli iletisimde kullanilan ses kalitesi normal telefon gorusmelerinden daha yuksektir.Google Talk kullanici resmi (avatar) destegi sunmaktadir.Google Talk Kisisel profil penceresi destegi sunar.Sohbetlerinizi Gmail mail hesabinizda saklayabilirsiniz.Google Talk “Jabber” sistemini kullanir. Bu sayede SSL destekli guvenli iletisim kurabilirsiniz.Google Talk kullanabilmeniz icin “Gmail” hesabinizin olmasi gerekmektedir.Gmail hesabi davetiye ile yada cep telefonunuza gelen kod ile acilabilir.Google Talk uzerinden cep telefonunuza davetiye gonderilmesini saglayabilirsiniz.Listenize diger Messenger sistemlerini kullanan arkadaslarinizi ekleyebilirsiniz. (Ornek Hotmail , Yahoo , Aol v.b.)Diger messenger sistemlerindeki kullanicilari eklediginizde eklediginiz kisiye gmail davetiyesi , programin download adresi ve bilgilendirici bilgiler bulunan bir mail gitmektedir.Google Talk “Jabber” alt yapisini kullandigindan Jabber sistemini kullanan tum kullanicilar ile direk baglanti kurabilir ve bu kisileri listenize ekleyebilirsiniz. (Ornek Pandion Messenger ile kullaniciadi@jabber.org hesabini kullanan arkadasinizi listenize ekleyebilirsiniz)Google Talk kisisel durum ekleme ozelligini desteklemektedir.Google Talk sistem belligini cok az kullandigindan sistemde calisip calismadigini fark bile edemeyeceksiniz.Google Talk Gmail mail hesa
iniza yeni mail geldiginde sizi uyarir ve mail hakkinda sizi kisaca bilgilendirir.Google Talk ile konusma penceresinin konusma tarzini degistirebilirsiniz. (Gaimdeki gibi)Google Talki proxy arkasindan da calistirabilirsiniz.Google Talk kullanan bir kisi msdos komutlari ile “asla” IP adresinizi goremez.Google Talk artik bu surumu ile Turkce dil destegide sunmaktadir.Google Talk Windows 2000 ve XP ile calismaktadir.Editor Yorumu ; Google Talk MSN Messenger , Yahoo Messenger , Skype Messenger ve AOL Messenger yazilimlarina rahatlikla rakip olabilecek bir yazilim. Bir Gmail hesabiniz var ise yada arkadaslariniz artik Gmail kullanmaya basladilarsa mutlaka bu yazilimi in.Not ; Google Talk tum kisisel iletisim ihtiyaclarinizi karsilamaktadir. Goruntulu konusma ve smiley (gulen adam) destegide kisa sure sonra eklenecektir.

Kralprogram.net aciklamasi = Google Talk Turkce programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Google Talk Turkce yazilim ureticisi degildir. Google Talk Turkce programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – Google

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4