DCP-Portal SE

Program indir Yorum ekleyin

DCP-Portal SE DCP-Portal SE Ureticinin Aciklamasi : DCP-Portal SE, PHP programlama dili ile hazirlanmis, Portal web sitesi olarak adlandirilabilen, MySQL veritabani kullanan ve bugune kadar 60 bin kisiye ulasmis bir CMS (Content Manegement System, Icerik Yonetimi Sistemi) uygulamasidir. Nerede Kullanilir?Belli bir konuda genis icerik sunan sitelerde, Belli bir alanda kullanici toplulugu olusturmak isteyen sitelerde, Ilgi alanlari ayni olan kisileri bir araya getirmek isteyen sitelerde, Dernekler, sivil toplum orgutleri, yerel yonetim gibi belirli kitlelere hitap eden web sitelerinde, Download sitelerinde, Kisisel web sitelerinde…Web sitemde neden DCP-Portal SE kullanmaliyim?Uygulama tamamen web tabanli olmasi nedeniyle, dunyanin heryerinden goruntulenebilir ve yonetici alanina giris hakki olan kisiler tarafindan guncellenebilir. DCP-Portal SE ile icerik, dokuman, link yonetimi, herhangi bir HTML veya programlama bilgisine ihtiyac olmasizin yazilim ile sunulan yonetici alanidan gerceklestirilmektedir. Bunlarin disinda DCP-Portal SE, chat, forum, uye yonetimi, uyeler arasi mesajlasma, uyelere ozel ajanda, haber listesi gibi gelismis portal ozellikleri sunmakta, site uyelerinin, site yoneticilerinin kontrolunde icerige katilmalarini saglamaktadir. Kisaca DCP-Portal SE, web sitenizin dinamik olmasi yonunde toplam cozum setidir. BU SURUMDEKI GUNCELLENENLER :Soldaki uye menusu bugunku ve bu haftaki aktiviteleri gosteriyor.Bazi grafiksel hatalar giderildi.htmlarea 3.0 Beta, htmlarea 3.0 RC1 ile degistirildi.Bazi guvenlik hatalari giderildi.install.phpdeki veritabani yaratma hatasi giderildi.ve bazi kucuk hatalar giderildi.Isleme ve goruntuleme hizinda optimizasyon.register_globals = off destegi eklendi.Yeni HTML editor Mozilla 1.3+ ve tum isletim sistemlerini destekliyor.Gelen kutusunda tum mesajlar secilebiliyor.SQL ve cerezler ile sisteme zarar verilmesi engellendi.install.php dosya izinlerini kontrol ediyor ve ayarliyor.Faydalari Kolay Kurulum: DCP-Portal SE paketi icerisinde gelen kurulum uygulamasi calistirilarak uygulama kolayca kurulabilir. Surekli Guncel: Icerik, dosya, link, forum, haber, duyuru yonetimi modulleri ile sitenizi surekli guncel tutabil
rsiniz. Web tabanli yonetici paneli ile sitenizi guncellemek hem kolay hem de maliyet acisindan oldukca dusuktur.Interaktif: DCP-Portal SE yonetici panelinden, tum site uyelerinize toplu mesaj veya e-mail adreslerine toplu e-mail gonderebilir, tum uyelerin ajandalarina aktivite ekleyebilirsiniz. Her Yerden Guncelleme: Web sitenizi dunyanin heryerinden, sadece interenete bagli bir bilgisayar ile guncelleyebilirsiniz.

Kralprogram.net aciklamasi = DCP-Portal SE programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net DCP-Portal SE yazilim ureticisi degildir. DCP-Portal SE programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – Serhan D. Kiymaz, Andy Prevost

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4