SPAMfighter 6.0.4 Spam Filtre

Program indir Yorum ekleyin

SPAMfighter 6.0.4 Spam Filtre Outlook ve Outlook Express kullanan kullanicilar icin essiz bir anti-spam filtre araci olan bu program ile Gelen Kutu’nuz herzaman tertemiz olucak. Microsoft tarafindan sertifika destegi bulunan program kullanicilarin deneyimiylede gelistirilirken basit kullanimi ile temiz bir e-posta hesabi sunuyuor. SPAMfighter uc milyondan fazla kullanici tarafindan surekli olarak guncellenen bir yazilim. Arac kurulduktan sonra gelen tum e-postalari tariyor ve yigin posta olarak nitelendirdiklerini farkli bir klasore tasiyor. Bu filtrelemeye ragmen posta kutunuza istenmeyen iletiler geliyorsa tek tikla onlari SPAMfighter Community’e gonderebiliyorsunuz.

 

Bu durum diger kullanicilarin gelecekte ayni postadan etkilenmemesini sagliyor. Arac yalnizca kurulduktan sonra gelen e-postalari gozlem altinda tutuyor. Posta kutusundaki diger dosyalar icin simge cubuguna ve More/Clean Folder’a tiklayarak daha onceki klasorlerinizide temizleyebilirsiniz.

Options menusundeki Statistics alanindan SPAMfighter Toplulugu tarafindan bildirilen ve basarili olaran engellenen e-postalarin sayisini gorebilirsiniz. Son surumu ile resim ve PDF spam eklentisi gelistirilmis bulunmakta olan program Ingilizce, Almanca, Ispanyolca, Cince, Fransizca, Rusca gibi bircok dili destekliyor tek eksik nokta ise henuz Turkce dil destegi bulunmamasi.

Versiyon 6.0.4 ile birlikte Windows Mail (Vista)’da Unblock ozelliginin calismamasi sorunu giderilmis bulunmakta ve gelistirilmis MP3 tabanli spam bulma ozelligine sahip guncellenmis son tarama motoru eklenmis durumda. Yerellestirilmis text dosyalarindada birkac degisiklik mevcut.

Not !!! Program Pro surumun deneme versiyonu olarak bilgisayariniza iniyor. Fakat 30 gun icerisinde yazilimi satin almazsaniz program otomatik olarak 30 gun sonunda Standart surum’e geciyor ve ucretsiz bu surumun kullanimina devam edebiliyorsunuz. Iki surum arasindaki farklarin karsilastirmasini gormek istiyorsaniz Tiklayiniz …
 
 

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4