Backup 2006 Studio Yedekleme Programi

Program indir Yorum ekleyin


Backup 2006 Studio Yedekleme Programi  Backup-2006 Studio v5.1.6.233 Veri kaybi tum bilgisayar kullanicilarinin buyuk derdi. Ozellikle en sevdiginiz dosyalari, gunluk islerinizi, onemli dosyalarinizi kaybetmek size buyuk zarar verebilir. Iste tek bir method’un yetersiz kalicagini dusunen Backup-2006 Studio klasik yedekleme modulu, senkronizasyon ve disk imaj diye 3 tane farkli kisimdan olusuyor. Program herhangi bir klasoru istenilen herhangi bir yere (ag surucusu, USB harici disk vb.) yedekleyebiliyor. Yazilim ayni zamanda kendi DVD yazma programiyla geliyor. Isterseniz yedekleme, Senkronizasyon, disk imaj veya partisyon yerdegistirmesinin tarihini belirleyebilir ve otomatik olarak programa yaptirabilirsiniz. Backup-2006 Studio ile olusturdugunuz arsiv dosyalarini FTP, FTPS, HTTP sunucularina upload etme sansinizda var. Program sizlere bircok farkli yedekleme ve geri getirme ozelligi ve farkli goruntuler sunuyor.  Versiyon 5.1.6.233 ile navigasyon veri kutuphanesi guncellenmis bulunuyor


Backup 2006 Studio Yedekleme Programi  Backup-2006 Studio v5.1.6.233 Veri kaybi tum bilgisayar kullanicilarinin buyuk derdi. Ozellikle en sevdiginiz dosyalari, gunluk islerinizi, onemli dosyalarinizi kaybetmek size buyuk zarar verebilir. Iste tek bir method’un yetersiz kalicagini dusunen Backup-2006 Studio klasik yedekleme modulu, senkronizasyon ve disk imaj diye 3 tane farkli kisimdan olusuyor. Program herhangi bir klasoru istenilen herhangi bir yere (ag surucusu, USB harici disk vb.) yedekleyebiliyor. Yazilim ayni zamanda kendi DVD yazma programiyla geliyor. Isterseniz yedekleme, Senkronizasyon, disk imaj veya partisyon yerdegistirmesinin tarihini belirleyebilir ve otomatik olarak programa yaptirabilirsiniz.
 

Backup-2006 Studio ile olusturdugunuz arsiv dosyalarini FTP, FTPS, HTTP sunucularina upload etme sansinizda var. Program sizlere bircok farkli yedekleme ve geri getirme ozelligi ve farkli goruntuler sunuyor.

Versiyon 5.1.6.233 ile navigasyon veri kutuphanesi guncellenmis bulunuyor
 

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4