Dosya isim Degistirici 1.0

Program indir Yorum ekleyin

Dosya isim Degistirici 1.0  Bu program ile bilgisayarinizda kayitli olan tum dosyalarin isimlerini cesitli gelismis seceneklerle dilediginiz gibi otomatik olarak degistirebilirsiniz.  Program size sundugu secenekler yardimiyla belirlediginiz klasordeki belirli dosyalari yine belirlediginiz ozelliklere gore cok kisa surede degistirmektedir, hiz konusunda size cok yardimci olacka ve sizi buyuk zahmetlerden kurtacataktir; ornegin resimlerinizi tke tek isimlendirmekten ve karmasikliga son vermek icin kendinizi yormaktansa bu program ile butun isimleri bir anda degistirebilir ve keyfinize bakabilirsiniz.

Dosya isim Degistirici 1.0
 

 
Ureticinin Aciklamasi:
 
Bu program ile bilgisayarinizda kayitli olan tum dosyalarin isimlerini cesitli gelismis seceneklerle dilediginiz gibi otomatik olarak degistirebilirsiniz.
 
Program size sundugu secenekler yardimiyla belirlediginiz klasordeki belirli dosyalari yine belirlediginiz ozelliklere gore cok kisa surede degistirmektedir, hiz konusunda size cok yardimci olacka ve sizi buyuk zahmetlerden kurtacataktir; ornegin resimlerinizi tke tek isimlendirmekten ve karmasikliga son vermek icin kendinizi yormaktansa bu program ile butun isimleri bir anda degistirebilir ve keyfinize bakabilirsiniz.
 
Program size dosyalara verecegi yeni ismi soruyor, dilerseniz bu isim dosyalarin adinin basina, sonuna gelebilir, yada dilerseniz dosya adini tamamiyle degistirip kendisi; sizin belirttiginiz niteliklerde degistirebilir.  
 
Program isimlerde bir hata olusmamasi ve cakisma olmamasi icin isimlerin sonuna yada basina numaralar ekler, dilerseniz bu numarayi 19’dan baslayarak numaralandirmasini yada 1 den baslayarak numaralandirmasini saglayabilirsiniz.
 
Klasorunuzde bulunan cesitli uzantili dosyalari ayri ayri isimlendirmek isterseniz bu uzantilari programa girerek diger uzantilarin dgeismemesini, yalnizca istediginiz uzantili dosyalarin degismesini saglayabilirsiniz; dilerseniz klasordeki dosyalari uzanti ayrimi yapmadan tamamiyle bastan isimlendirebilirsiniz.
 
Dilerseniz isimlerde bir degisiklik yapmadan, isimlerinizde bulunan belirli terimleri istediginiz yeni bir terimle degistirebilirsiniz. Yani dosyalarinizda yaz 1, yaz resmim, yaz gunu, yaz gecesi gibi isimli dosyalar var ise yalnizca “yaz” kelimesinin degistirilmesini yada silinmesini saglayabilirsiniz.
 
Program numaralandirma yaparken istediginiz sayidan baslayabildigi gibi 2’ser, 3’er, 4’er gibi dilediginiz gibi araliklarla dosyalari isimlendirebilmektedir.
 
Programin en guzel ozelligi olan hata yapma olanaginizi ortadan kaldirmaya yarayan islevi ise dosya isimlerini degistirmeden once onizleme yaparak sonucu hata yapmadan gorebiliyor olmaniz.

Download

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4