Miro 0.9.9.9

Program indir Yorum ekleyin


Miro 0.9.9.9 Democracy Player olarak tanidigimiz ihtiyaciniz olan tek medya oynaticisi iddiasiyla ucretsiz oynaticilar arasinda yerini saglamlastiran Miro yeni adiyla karsimizda. Her turlu medya dosyasini oynatabilen bu program ucretsiz internet tv, genis hd video agi, torrent destegi saglarken YouTube videolarini indirmek icin de kullanabileceginiz tam bir arac.  Her turlu media dosyasini oynatabileceginiz bir player olarak karsiniza cikan Miro (Democracy Player) bilinen oynaticilara yeni bir alternatif olarak guclu bir sekilde geliyor. Mozilla Firefox ve VLC Media Player programlarinin bir kombinasyonu olan bu acik kaynakli, ucretsiz program ile artik internet video oynaticisi gereksiniminizi sagliyabiliceksiniz.

 
Miro (Democracy Player) internet uzerinden video izlemenizi daha kolay ve eglenceli bir hale getirirken populer ve guncel bir program olarak kullanicilarina tam destek sagliyor. Internet video kanallarina kayit olabildiginiz, video download edebildiginiz bu program full screen video izleme keyfini size internet ortamindada sunuyor.

  • 1. Butun Videolarinizi Oynatin
    Sanal olarak istedigini videoyu oynatin– Quictime, WMV, MPEG, AVI, XVID ve dahasi. Kitapliginizi gezin, playlistler olusturun ve herzaman organize olun.
  • 2. Internet TV Showlarini Izleyin
    RSS feed, podcast veya video bloglarindan istediginize uye olun. Yuzlerce ucretsiz kanali programin icerdigi Kanal Rehberi ile gezin ve kesfedin.
  • 3. Youtube Aramasi Yapin
    YouTube, Google Video, Yahoo Video veya diger video sitelerindeki videolari izleyin ve bilgisayariniza download edip saklayin.
  • 4. High Definition ve Tam Ekran Destegi
    Bilgisayarinizin ekrani HD goruntuluyor. HD video dosyalarini tam ekran olarak izleyin.
  • 5. Torrent Gucu
    Istediginiz BitTorrent dosyasini kolaylikla ve hizli bir sekilde indirin. Daha sonra ayni uygulama ile indirdiginiz bu torrent dosyalarini oynatabiliceksiniz. Artik hersey Democracy Player ile cok basit.


Versiyon 0.9.8.1 ile programin adi Democracy Player’dan Miro’ya degistirilmis bulunuyor ve tum platformlara kisayollar eklenmis durumda. Windows system tray fonksiyonelligide gelistirilen programda Veoh.com arama motorunu bunyesine eklemis ve bir cok hataninda giderilmis durumda.

Son surum 0.9.9.9’da ilk kez programa eklenen yeni kullanici rehberi dikkat cekiyor. Bunun disinda thumbnail olusturma ozelligi, arama terimlerini hatirlama ve videolar icin permalinkler gibi yeniliklerin mevcut oldugu guncellemede bircok hata da duzeltilmis bulunuyor.
 

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4