Corel Paint Shop Pro Photo X2

Program indir Yorum ekleyin

Corel Paint Shop Pro Photo X2 Corel Paint Shop Pro Photo X2 Corel Paint Shop Pro Photo X2 oldukca guclu ve istenen tum ozelliklere sahip bir resim editor yazilimidir. Dijital fotografcilarin tercihi olan Corel Paint Shop ile siz de fotograflarinizi duzenleyebilirsiniz. Resim duzenleme araclari oldukca kolay ve bir o kadar da Profesyoneldir. Programi ilk defa kullaniyorsaniz Learning Center(Ogrenim merkezi) bolumunden yardim alabilirsiniz.

Son versiyonda eklenen yeni ozellikler olarak ilk dikkati cekenler Express Lab, Graphite workspace temasi, HDR resim birlestirme, resim tupleri, frame ozelligi ve siyah beyaz film ozelligi. Ve ayrica duzenleme araclarinin kolaylastirilmasi da dikkat cekmektedir.

Duzinelerce resmi ayni anda duzenleyin
Programin en yeni ozelliklerinden birisi de Express Lab. Bu ozellik sayesinde duzinelerce fotografi bir kac dakika icerisinde duzenleyebilirsiniz. Isimlerini, uzantilarini, kusurlarini, renk ayarlarini sadece bu ozellikten faydalanarak yapabilirsiniz. Boylece resimleri teker teker ele alma derdiniz ortadan kalkmis olur.

HDR resim birlestiricisi ile mukemmel calismalar yapin
Yeni HDR Resim birlestiricisi ile resimlerinizdeki golge ve isik ayarlarini kolayca yapabilirsiniz. Bu sayede cok daha guzel resimlere sahip olmus olursunuz. Otomatik kontrast ayari ile resimlerinize en uygun kontrastlari da kendisi secer.

Belirgin filigramlar(watermark) ekleyebilirsiniz
Profesyonel bir fotograci olmak istiyorsaniz veya resimlerinizin guzel gozukmesini istiyorsaniz resimlerinize oldukca guzel filigramlar ekleyebilirsiniz. Bu sayede profesyonel fotografcilarin yarattigi gercekci havaya resimlerinizde yakalayabilirsiniz. Daha detayli bilgi icin programin ogrenim bolumune bir goz atabilirsiniz.

Carpici siyah-beyaz resimler yaratin
Bu program ile daha dinamik ve carpici siyah beyaz resimler elde edebilirsiniz. Ve renk kombinasyonlarini en mukemmel sekilde olacak sekilde siz ayarlayabilirsiniz. Artik siyah beyaz resimleriniz cok daha carpici ve dikkat cekici olacak.

Resimlerinizi taratmadan once istemediginiz detaylardan kurtulabilirsiniz
Resim taratma yontemi hic de cazip gelmez cunku goruntu kalitesi oldukca bozulmaktadir. Resmi tarayicinin tam uzerine oturtmak da basli basina bir derttir. Ancak bu program sayesinde artik taramak istediginiz resimleri once goruntuleyebilir ve istemediginiz kisimlari cikartabilirsiniz. Bu sayede cok daha iyi cozumler elde edebilirsiniz.

Bir kac hamle ile daha guzel gorunun
Yeni bir ozellik olan Makeover araci sayesinde bir kac saniye icerisinde beyaz gozukmeyen dislerinizi beyazlastirabilir, kirmizi cikan gozlerinizi duzeltebilir ve ekstradan bir makyaj ekleyebilirsiniz

DOWNLOAD

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4