BS Player v2.24 Ucretsiz Surum

Program indir Yorum ekleyin

BS Player v2.24 Ucretsiz Surum
Ucretsiz BS Player video oynatici sayesinde artik Windows Media player ve Winamp gibi diger medya oynaticilarina ihtiyaciniz kalmayacak. Cunku ucretsiz olmasi ve diger medya oynaticilarinin gordukleri tum isleri fazlasi ile gorebilmesi programi diger eslerinden ayiran en onemli ozelliklerinden. AVI, MPG, ASF, VMF, WAV ve MP3 gibi tum ses ve goruntu dosyalari calabilme ve oynatabilme yetenegine sahip.BS Player v2.24 Ucretsiz Surum
BS Player ucretsiz video oynatici sayesinde artik Windows Media player ve Winamp gibi diger medya oynaticilarina ihtiyaciniz kalmayacak. Cunku ucretsiz olmasi ve diger medya oynaticilarinin gordukleri tum isleri fazlasi ile gorebilmesi programi diger eslerinden ayiran en onemli ozelliklerinden. AVI, MPG, ASF, VMF, WAV ve MP3 gibi tum ses ve goruntu dosyalari calabilme ve oynatabilme yetenegine sahip.

Bu uygulamanin tercih edilmesinin baslica nedenleri arasinda az yer kaplamasi, cok hizli acilmasi, kolay kullanimi, arayuzunun Turkcelestirilebilmesi, cok profesyonel calismasi ve diger tum medya oynaticilarinin sahip oldugu ozelliklere fazlasi ile sahip olmasi sayilabilir.

DivX Codec’iyle ilgili butun ayarlamalari kendi uzerinden yapabilmenize izin veren BSPlayer, altyazi kullanimi icin eksiksiz bir destek sagliyor. Bunun yani sira bircok islemin klavyeden pratik bir sekilde yapilabilmesine imkan saglayan ve farkli skin’ler kullanmaniza da izin veren bu medya oynatici ile DVD de dahil olmak uzere tum video dosyalarini oynatabiliyorsunuz.

BSPlayer ozellikle Divx ve XviD videolari izlemek icin bulabileceginiz en iyi yazilimlardan biri. Sistem dostu olmasi ve sistemi cok fazla yormadan ve en ufak bir yavaslatmaya ugratmadan calisabilmesi yazilimin en buyuk artilarindan sadece biri.

Programda goruntuye zoom yapabilme ozelligi de mevcuttur. Ayrica programda Winlirc destegide bulunmaktadir; bu sayede uzaktan kumandaniz ile de Bsplayer’i kolayca yonetebilirsiniz.

Videolarinizi program uzerinden direkt olarak Cd ve DvD nize kaydedebilme imkanina da sahipsiniz.

Not: Programi inceleyen ekibimiz bu programda ad-ware’e (reklam) rastlamistir. Bunu da belirtmemiz gerekliligini hissettik

DOWNLOAD

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4