KidRocket V1.0 Final

Program indir Yorum ekleyin

KidRocket V1.0 Final
KidRocket V1.0 Final Cocugunuz bilgisayar basinda oturacak yasa geldiginde, ebeveynler icin cok daha fazla dikkatli olma zamani geldi demektir. Peki, cocugunuzu bilgisayar basindayken nasil koruyacaksiniz? Tabi ki isin uzmani yazilimlarla. Iste bu noktada ebeveyn kontrol yazilimlarindan ve ucretsiz olarak dagitilan alaninda cok populer olan KidRocket en kullanisli programlardan biri.

KidRocket en basit sekliyle, sizin belirleyeceginiz kategorilerdeki zararli icerigi gostermeyen veya filtreleyerek engelleyen bir web tarayicisi. Elbette ki bu tarayici bilgisayarla yeni tanismis ya da tanisacak olan cocuklara yonelik olaran hazirlanmis. Yani belli bir yasin uzerindeki cocuklarda pek ise yaramayacagi kesin.

Yazilimin en guzel ozelligi ebeveynleri fazlaca zorlamadan ayarlanabiliyor olmasi. Benzer yazilimlarin detayli ayar tablolarina gore cok daha basit anlasilir bir yapiya sahip KidRocket cocuklarin gelisimlerini dogru sekilde tamamlayabilmek adina icerisinde matematik ve resim uygulamalari gibi bircok farkli eklentiyi de barindiriyor. Bu sayede cocuklar webde gezinmenin yani sira matematik problemleriyle ugrasabiliyor, resimler cizebiliyor ya da yapboz oyunlariyla vakit gecirebiliyor.

Yazilim suan icin 1.0 surumuyle yayinlaniyor ve Windows Vista ile uyumlu degil ama en kisa surede 1.5 versiyonunun yayinlanacagi haberi uretici adresinde mevcut.

KidRocket V1.0 Final

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4