dotPocket

Program indir Yorum ekleyin

dotPocket

dotPocket 2.1 Ekran ayari ve Pocket PC uzak kontrolu dotPocket programi Pocket Pc’niz var ise size 2 onemli noktada oldukca yardimci olacaktir. Pocket PC screen rotation Videolarinizin yuksek performans ile calismasi icin ayarlarinizi dogru yapabilmeniz konusunda size oldukca yardimci olacaktir. Bu sayede cok daha iyi kalitede video goruntuleri elde edebilirsiniz.

Remote control aplication

Uzak kontrol uygulamasi ile de masaustu bilgisayarinizdan PocketPC’nizi yonetebilir ve bu sayede cok daha hizli islemler gerceklestirebilirsiniz. Fare ve klavye kullaniminizi PocketPC cihaziniz ile saglayabilirsiniz.

Pocket PC’nizin gorunumunu degistirin

Pocket PC ekraniniz icin kisisel cozunurluk modunu sectginiz zaman manzara veya portre gorunumunu de ayarlayabilirsiniz. Acisal olarak calisan bir program olmadan ekranin tamamindan verim almak oldukca zor bir islemdir. Ancak dotPocket ile bu sorununuz ortadan kalkmaktadir. Ozellikle metin editorlerinde bu cozunurluk sayesinde ekranda daha cok kelime goruntuleyebilirsiniz. dotPocket ile Pocket PC’niz icin en uygun cozunurlugu cok kolay bir sekilde elde edebilirsiniz.
Icerdigi menu ozellikleri:

* Ekran yakinlastirma uzaklastirma modu
* Saga sola dayama 90 derecelik aci ile cevirme modu

Pocket PC uzak kontrolu uygulamasi

Bu uygulama sayesinde masaustu bilgisayariniz ile Pocket PC’niz arasinda senkronizasyonu cok daha rahat bir sekilde gerceklestirebilirsiniz.

Fare ve klavye entegrasyonu
PC ile Pocket PC baglantisini kurduktan sonra Pocket PC’nizi klavye ve mouse yardimi ile de kontrol edebilme imkanina sahip olabilirsiniz. Bu sayede islemlerinizi cok daha hizli bir sekilde gerceklestirebilirsiniz.

Bu sayede Pocket PC ekraninizdaki ekran goruntulerini alabilir. Numaralari kolayca bilgisayariniza aktarabilir. Bunlarin ciktilarini alabilir ve daha bir cok islemi gerceklestirebilirsiniz.

Onemli! dotPocket programinin calisabilmesi icin Microsoft ActiveSync uygulamasina ihtiyac duyulmaktadir. Bu uygulamayi indirmek icin buraya tiklayinizburaya tiklayiniz.

dotPocket programini indirmek icin ise dotPocket

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4