BitDefender 10 Free Edition

Program indir Yorum ekleyin

BitDefender 10 Free Edition BitDefender 10 Free Edition Hersey icin ucretsiz antivirus BitDefender ucretsiz surum size dunyanin en etkili antivirus motorunu ucretsiz kullanma firsati sunuyor! BitDefender Free Edition(ucretsiz surum) ICSA laboratuvarlarindan sertifikali bir antivirus uygulamasidir. Diger tum BitDefender urunlerinin de sahip oldugu tarama motoruna sahiptir. Bu sayede ucretsiz bir antivirus korumasina sahip olursunuz.

BitDefender ucretsiz surum bir virus tarayicisi gibi calisir. Ancak sistem onarimi gibi onemli bir isten de basarili ile cikar. Eger her daim internete bagli iseniz size daha fazla ozelliklere sahip bir antivirus yazilimi kullanmanizi oneririz. Sitemizde bulunan diger BitDefender urunlerine de goz atin.

Virus taramasi ve temizligi
Oldukca guclu bir tarama motoru sayesinde virusleri bulur ve temizler.

Takvimsel tarama
Ajanda size bilgisayarinizin basinda olmadiginiz zamanlarda bilgisayarinizin kendi kendine virus taramasi yapma olanagi sunar.

Hizli ve kolay tarama
Sag klik ile istediginiz dosya ve klasorleri taratabilirsiniz.

Degistirilebilir arayuz
Yazilimi kisisellestirebilirsiniz. Yeni arayuzler dizayn ederek bu dizaynlari kullanabilirsiniz. Veya baskalarinin dizayn ettigi BitDefender arayuzlerini kullanabilirsiniz.

Karantina
Zararli icerik bulasmis dosyalari karantinaya alabilir ve diger dosyalara bulasma riskini ortadan kaldirabilirsiniz. Isterseniz bu dosyalari BitDefender laboratuvarina da yollayarak kontrol ettirebilirsiniz.

Raporlar
Tarama yaparken bir rapor dosyasi olusturabilir ve istatistiklerinizi aninda gorebilirsiniz.
Sistem gereksinimleri

* Pentium MMX 200 Mhz veya daha hizli islemci
* Minimum 64MB RAM (128MB onerilir)
* Minimum 40MB bos sabit disk alani

BitDefender 10 Free Edition

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4