Duplicate File Remover

Program indir Yorum ekleyin

Duplicate File Remover
Duplicate File Remover 3.2 ile bilgisayarinizda dosyalarinizin kopyalarini bulabilir ve bunlari temizleyebilirsiniz. Bu sayede bilgisayariniz gereksiz islemlerden kurtulmus olur. Yaptigi siki ve detayli tarama ile bilgisayarinizda dosyalarinizin kopyalarini en kucuk boyutlarda bile olsa bulur. %100 sonuc saglar. Metin, atik, muzik, video veya resim formatlarinin tamaminda bile olsa bu kopyalari bulur. Ve size sonuclari en kolay cozumleri yapabileceginiz bir liste seklinde sunar.

Bilgisayarinizda ne kadar kopya dosya oldugunu tahmin bile edemezsiniz. Cunku ornegin internetten en ufak boyutta bir resim dosyasi bile indirseniz bu dosyanin bilgisayarinizda indirdiginiz yerin disinda baska bir yerde kesinlikle baska bir kopyasi da vardir. Duplice File Remover bu kopyalari bulur ve yokeder. Bu sayede verilerinizin daha duzenli olmasini saglar. Sisteminiz bu program ile cok daha hizli calisir. Ve sabit disk alaninizda onemli bir bosluk yaratmis olursunuz.

Not:

Duplicate File Remover’i kullanmak oldukca guvenlidir. Yazilim tum islemlerini bir metin dosyasi seklinde kayit altinda tutabilir. Bu sayede bilginiz disinda herhangi bir islem gerceklestirilmemis olur.

Ozellikler:
100% karsilastirma ozelligi.
Ayni icerige, isme ve boyuta sahip dosyalari aninda bulabilir.
Kopyalanmis resim, video ve muzik dosyalarini bulabilir. (MP3, WMA, OGG)
Kullanici ve sistem dostu arayuz.
Harici medya tasiyicilar ile de calisabilir.
Sabit ve yerel ag uzerindeki diskleri tarayabilme imkani.
Tum Windows versiyonlarinda desteklenir ve calisir Windows® 95/98/ME ve Windows® NT/2000/XP/2003/VistaDuplicate File Remover

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4