EkinSis Hide Folder v1.0

Program indir Yorum ekleyin

EkinSis Hide Folder v1.0
EkinSis Hide Folder v1.0 Bilgisayarinizin dosya ve klasorlerini gizleyerek koruyan bir bilgisayar guvenlik programidir.

Ozellikleri:

* Gizleme ve koruma islemlerini kernel seviyesinde gerceklestirir. Guvenlik NTFS suruculer icin saglanan guvenlik sistemine dayali olarak calismaz.

* Dosya ve klasorler gizlendikten sonra, DOS komut satiri da dahil olmak uzere diger kullanicilar icin gorunmez duruma gelir.

* Guvenli kipte acilan bilgisayarlarda da koruma islemi devam eder. Yetkisiz kullanicilar koruma altindaki dosya ve klasorlere erisemez.

* Bilerek ya da bilmeyerek kimse verilerinize giris yapamaz.

* Program parola korumali oldugundan, yetkisiz kullanicilar programa giris yapamaz.

* Programi surekli olarak calistirmaniza gerek yoktur. Islemlerinizi tamamladiktan sonra, guvenli bir sekilde cikis yapabilirsiniz.

* Program calismasa bile dosya ve klasorlerinizin korunmasi devam eder.

* Program icindeki Windows Gezginine benzer arayuzu kullanarak, basit bir surukle birak islemi ile bilgisayarinizdaki dosya ve klasorleri gizleyebilirsiniz. Ayni islemin tersini uygulayarak gorunur hale getirebilirsiniz

* Windows Gezgini sag fare menusu ile programin disindan da bir dosya veya klasor gizleyebilirsiniz. Bu islemi uyguladiginizda program calismiyorsa otomatik olarak calisir ve parolayi girdiginizde istenen koruma islemini gerceklestirir.

* Programi normal yollardan kaldiramazsiniz. Bunun icin, parola ile programa giris yapmaniz ve bu islemi programin icindeki butonu kullanarak gerceklestirmeniz gerekir.

EkinSis Hide Folder v1.0

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4