Photology 1.0.0.102

Program indir Yorum ekleyin

Photology 1.0.0.102
Photology 1.0.0.102 Yillar once 5 Temuuz tarihinde kuzeninizin dogum gunu partisinde cekilmis, uzerinizde turuncu bir t-shirt’unuzun bulundugu, yaninizda amcanizla olan fotografainizi bulamiyor musunuz ? Sorun degil. 9 tirilyon gigabyte’lik fotograf arsiviniz bile olsa Photology icin sorun degil. Samanlikta igne aramak deyimini hice sayan bu program sayesinde artik resimlerinizi ararken cok daha rahat bir sekilde onlara ulasicaksiniz. Sade arayuzu ve hizli yapisiyla bu resim arsivleme programi cok isinize yarayacak.

Genel Ozellikleri:

Photology 1.0.0.102

Kolay kullanim

Cogu fotograf yazilimi resimler uzerindeki taglara ve onlari organize ettiginiz klasorlere gore arama yapar. Fakat Photology bunun tersine fotograflarinizi daha rahat arama yapabilmeniz icin size resimdeki hikayeyi anlatirmis gibi daha akilda kalacak ve kolay hatirlanabilecek sezgisel arama yontemleri kullaniyor. Tag yok, klasor yok! Photology fotograflarinizi taniyor.

Hizli

Fotograflariniz arasindan istediginiz aradiginiz fotografa ulasmak angarya olabilir, cunku cok zaman alir. Ama Photology 10,000 fotografi saniyeden daha az bir surede arayabiliyor, 3,000 tane bitki fotografini, 1000 tane sahilde cekilmis fotografi secebiliyor veya 56 tane fotograftaki mor rengi ayirt edebiliyor. Artik bu hizli arama motoru sayesinde resimleriniz arasindan istediginize ulasmak cok kisa bir sure alacak

Eglenceli

Gecen seneki pembe ceketli fotografim nerde? Ceketinizi ve rengini hatirlayabilirsiniz fakat nerde cekildiginizi unutabilirsiniz. Program size neden pembe bir ceketiniz oldugunu sormuyor, sadece pembe renk bulunduran fotograflarinizi arayabilmenize olanak taniyor veya disarda cekildiginiz fotograflari cunku artik park icindeki generalin heykeli hakkinda birseyler hatirlayabiliyorsunuz.

Not: Program hakkinda daha detayli bilgi ve uygulama ornekli demolari izlemek icin ureciti adresinden yararlanabilirsiniz.

Photology 1.0.0.102

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4