Final Burner v1.24.0.115

Program indir Yorum ekleyin

Final Burner v1.24.0.115
Final Burner v1.24.0.115 ile ses, veri veya goruntu diskleri olusturabileceksiniz. Programi kullanmak son derece basit. Sadece size uygun ayarlari ve islemleri yapip daha sonra yazma islemine gecebilirsiniz. Programin Bazi Ozellikleri:
WAV, MP3, OGG, MID, WMA, AAC, MP4, M4A, XM, MOD, S3M, IT, MTM, MO3 uzantili sesleri olusturmak istediginiz ses CD’sine aktarabilirsiniz. AVI, DivX, XviD, MP4, MPG, WMV, ASF, MOV bicimli videolar ve webcamden yakaladiginiz videolarinizi DVD olarak kaydedebilirsiniz. Ses CD’lerini bilgisayara kaydedebilirsiniz. ISO uzantili dosyalari CD’ye aktarabilirsiniz. Hizli bir sekilde CD deki bilgileri silebilirsiniz. ISO ve Mp3,wav,ogg formatinda dosyalar yaratabilirsiniz.Final Burner v1.24.0.115
Final Burner v1.24.0.115 ile ses, veri veya goruntu diskleri olusturabileceksiniz. Programi kullanmak son derece basit. Sadece size uygun ayarlari ve islemleri yapip daha sonra yazma islemine gecebilirsiniz.

Programin Bazi Ozellikleri:

WAV, MP3, OGG, MID, WMA, AAC, MP4, M4A, XM, MOD, S3M, IT, MTM, MO3 uzantili sesleri olusturmak istediginiz ses CD’sine aktarabilirsiniz.

AVI, DivX, XviD, MP4, MPG, WMV, ASF, MOV bicimli videolar ve webcamden yakaladiginiz videolarinizi DVD olarak kaydedebilirsiniz.
Ses CD’lerini bilgisayara kaydedebilirsiniz.
ISO uzantili dosyalari CD’ye aktarabilirsiniz.
Hizli bir sekilde CD deki bilgileri silebilirsiniz.
ISO ve Mp3,wav,ogg formatinda dosyalar yaratabilirsiniz.

NOT: Program CD R/RW, DVD+R/RW, DVD-R/RW, DVD DL suruculerini destekliyor.

Programin PRO versiyonunu $29.95 vererek satin almak icin buraya tiklayiniz

Final Burner v1.24.0.115

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4