Diino 4.1

Program indir Yorum ekleyin

Diino 4.1 masaustunuzde durup size internet uzerinde 2 GB’lik bir depolama alani sunan ucretsiz bir programdir. Tarihsel olarak bilgisayarinizin yedegini alip bu 2048 -bit’lik guvenlik ile korunan depolama alanina koyabilirsiniz. Dosya paylasiminizi buradan yapabilirsiniz, hazir web sunumlarinizi buradan gerceklestirebilirsiniz. Hatta bir muzik oynatici ile sarki paylasimlarinizi yine Diino ile gerceklestirebilirsiniz. Guvenli sifreleme teknolojisi sayesinde sizin disinizda kimse bu depolama alanina erisemiyor. Tabi siz izin vermediginiz surece. FTP veya VPN servislerine ihtiyac duymadan cok kolay bir sekilde verilerinizi guvenlik altina alabiliyorsunuz. Ayrica Diino’yu cok kolay bir sekilde web sunucusu da yapabilirsiniz.

Diino 4.1

Sistem uyelik gerektirmektedir bu sebep ile buraya tiklayarak ucretsiz uye olabilirsiniz. Karsiniza Sign Up penceresinde Diino Personal butonuna tiklayin ardindan size ucret secenekleri sunulacak. Buradan en ustteki ucretsiz 2 GB’lik secenegi “Select” tusuna basarak secin. Ardindan sizden istenen bilgileri dogru bir sekilde doldurun. email adresinizi dogru bir sekilde bildirmeniz oldukca onemli cunku mail adresinize bir onay mesaji yollaniyor.

Program ile Blog sayfasina da sahip oluyorsunuz. Uyelik adiniza gore sizin adiniza bir blog hesabi da aciliyor ve programda bir tiklama ile bu blog alaniniza girisler, yazilar yazabiliyorsunuz.

Program oldukca kolay kullanima sahiptir. Surukle birak mantigi ile web ortamindaki bu depolama alaniniza istediginiz her dosyanizi upload edebilirsiniz. Sadece surukleyip program sayfasindaki klasorun icine birakmaniz yeterli olacaktir.

Program ucretsizdir. Ancak 2 GB ile sinirlidir. Isterseniz satin alma yolu ile daha genis imkanlara sahip bir Diino hesabi edinebilirsiniz. Bu sayede daha cok depolama alani yada daha hizli bir baglantiniz olabilir.

Diino 4.1

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4