Ulead DVD MovieFactory Plus

Program indir Yorum ekleyin

Ulead DVD MovieFactory Plus
Ulead DVD MovieFactory Plus Kullanimi basit bu program ile kendi videolarinizi,HD video ve resmilerinizi studyo kalitesinde gelismis menulere sahip DVD lere cevirebilirsiniz.Bu program ile onemli hatiralarinizi,anilarinizi CD, DVD, HD DVD veya Blu-ray Disc olarak baskalariyla paylasabilir yada koruma altina alabilirsiniz.
Program Ile Neler Yapabiliriz ?. Nasil faydalanabiliriz ? Videolariniz Uzerine Gerekli Duzeltmeler Yapabilirsiniz. DVD MovieFactory ile olusturdugunuz videolarin arkasina istediginiz temayi yerlestirebilirsiniz. Kolay tasarlanilabilir ozelligi ile videolariniza ekleme yapabilir veya uzerlerine resim ekleyebilirsiniz. Istersenizde muzik ekleme ozelligi sayesinde videolariniza muzik ekleyip guzellestirebilirsiniz. Video yapmak istediginiz resimlere veya begendiginiz resimleri programin ozelligi sayesinde degisik bir olusum ve efekt katabilirsiniz. Bu sayede resimleriniz daha profesyonel bir sekil almis olacaktir. Efektleri koyduktan sonra istediginize gore resimlerin gecis araliklarinin zamanini siz ayarlayabilirsiniz.

-Ses dosyalarinizi herhangi bir kalite kaybi olmadan Dvd ye yazdirabilirsiniz.
-Yuksek kalitede Muzik ve Video Dvd leri olusturabilirsiniz. MPEG, LPCM ve AC-3 formatlarini desteklemektedir.
-Mp3 dosyalarinizi Cd ve Dvd seklinde yapabilirsiniz.
-Ulead DVD MovieFactory ile Cd ve Dvdlerinizin uzerine ister kendi firmanizi veya kendi kisisel sectiginiz bir ortami tasarlayarak koyabilirsiniz.

Minimum Sistem Gereksinimleri :

Intel® Pentium® IV 1.8 GHz, AMD Athlon™ XP 1800 ve uzeri islemci
512 Mb RAM
Microsoft® Windows® XP (SP2) Home Edition/Professional/x64 Edition, Microsoft® Windows® XP Media Center Edition , Microsoft® Windows® Vista™
900 MB hard diskte bos alan
1024×768, 16-bit color ekran karti
Programda Desteklenen Video Formatlari:

Video: MPEG-1, MPEG-2, DV AVI, HDV, AVCHD, AVI, DivX, WMV-HD, WMV-SD, DVB-T HD, ASF, DVB-T, DVD-Video, DVD+VR, DVD-VR, DVR-MS, DAT, MPV, QuickTime™ (MOV, QT)

Resim: BMP,GIF,JP2,JPC,JPG,PNG,TGA,TIF

Ses: CDA, LPCM, MPEG Audio (MPA), WAV, Dolby® Digital, WMA, Ogg Vorbis Audio (OGG), MP3

Ulead DVD MovieFactory Plus

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4