Dracula Virus Temizleyici 3

Program indir Yorum ekleyin

Dracula Virus Temizleyici v3.3 Bilgisayarinizda Ucretsiz ve tamamen Turkce olarak kullanabileceginiz ozel bir virus temizleyici programidir. Bazi Gorevleri ise Bilgisayarimizda gereksiz depolanan Temp ve Prefect vb. dizinlerindeki dosyalari siler. Activexdebugger32.exe trojanini bir daha geri gelmemek uzere temizler ve suruculerimizin paylasim durumunu onceki haline getirir. Sadece activexdebugger32.exe virusu icin degil, her gecen gun artan veri tabaniyla yeni virusleri bulabilme adina ilk adim atilmistir.Dracula Virus Temizleyici v3.3 Bilgisayarinizda Ucretsiz ve tamamen Turkce olarak kullanabileceginiz ozel bir virus temizleyici programidir.

Gorevleri:

* Bilgisayarimizda gereksiz depolanan Temp ve Prefect
vb. dizinlerindeki dosyalari siler.
* Activexdebugger32.exe trojanini bir daha geri gelmemek uzere temizler ve suruculerimizin paylasim durumunu onceki haline getirir.
* Sadece activexdebugger32.exe virusu icin degil, her gecen gun artan veri tabaniyla yeni virusleri bulabilme adina ilk adim atilmistir.

Bazi Bilgiler:

* Dracula Virus Temizleyici henuz bir antivirus programi degildir yani gercek zamanli koruma saglayamaz bu nedenle de antivirus programlariyla birlikte calisirken hicbir sorun yasamazsiniz.
* Program taramaya baslamadan once virus ihtimali bulunan flash disk, tasinabilir disk vb. bilgisayariniza takin , tarama hedeflerini secin ve Virusten Tarat! butonuyla taramayi baslatin.

Versiyon 3.3 ile gelen ozellikler:

* Program artik virus veri tabani icermektedir, bu Dracula’nin antivirus programi olma yolundaki ilk adimdir.Programa veri tabani eklenmesi islemlerin onceki surumlere gore kat kat uzamasina neden oldu, bu kullanici icin kullanissizlik gibi gorunse de aslinda bilinen virusleri tarayabilme adina buyuk bir gelismedir.
* Eski surumlerde sadece hedef klasorler taratiliyordu, bu surumde ise tarama oncesinde sizin sectiginiz surucudeki butun dosyalar taranmaktadir.
* Bu surumde 3.2′deki dezavantaj olan Microsft Access bagimliligindan kurtulunmus, XML teknolojisi kullanilmistir.
* Programda yer alan Veri Tabani Guncelle butonuyla artik guncel virus veri tabanini program sizin icin indirecektir.

Not: Programi duzgun olarak kullanabilmek icin bilgisayarinizda Net Framework`un yuklu olmasi gerekmektedir.

Dracula Virus Temizleyici 3

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4