Knight Online Fire Drake 1.506

Oyun indir Yorum ekleyin

Knight Online Fire Drake 1.506
Knight Online Fire Drake 1.506 Surum Knight Online neredeyse internetten oyuna merakli herkesin oynadigi bir oyundur. Butun internet kafelerde falan rastlamissinizdir. Oyuna ilk giriste herkes kendine bir uyelik acmalidir ve bu uyeliginiz uzerinden yaratacaginiz karakterler ile oyunda var oluyorsunuz.

Hic bir ek yamaya ihtiyac duymadan direkt 1.453 versiyonunun full versiyonudur.

Yamalarin tumunu takip edebileceginiz adres: ftp://drake.knightonlineworld.com/knight/upgrade/

Oynasana.com`dan alinan aciklama…
Knight Online, Devasa Online Oyunlar kervaninin son uyelerinden. Oyun, diger Devasa Online Oyunlardan cok buyuk farkliliklar iceriyor. Ilk goze carpan ve en cok hosa giden farklilik, Knight Online oynamanin bedava olmasi! 280 MB`lik yukleme dosyasini internetten bedavaya indirebiliyorsunuz, ve hesap actirmak da tamamen bedava. Ama bu, oyunun herseyi bedava demek degil. “Premium” ve “Ultra Premium” hesaplariyla oynamak ve bu hesap turlerinin faydalarindan yararlanmak isterseniz, belli bir aylik ucret odemek zorundasiniz. Ayrica, esya satin almak da parali. Ancak, hicbir sey zorla degil, yani ne bahsettigimiz Premium hesaplarindan acmak, ne de esya satin almak zorundasiniz. Bedavaya istediginiz kadar oynayabilirsiniz – tabii parayla satin alabileceginiz ve bedava oynarsaniz karsiniza asla cikmayacak olan ustun guclu esyalardan ve Premium hesaplara sahip olanlarin guclerinden yoksun olarak.

# Knight Onlinea, insanlarin El Morad sehrinde veya orklarin Karus sehrinde basliyorsunuz.
# Sistem, Oyuncu v Oyuncu`ya gore ayarlanmis. Oyunda her an cok sayida klan savaslari, kale kusatma savaslari ve binlerce karakterin Oyuncu v Oyuncu sistemiyle karsilastigi savaslar oluyor.
# Knight Onlineda, takim-tabanli oyun sistemiyle tanisiyoruz. Tamamlayabileceginiz yuzlerce gorev var. Gelisip guclenirken, diger oyunlarin aksine, buyulu esyalar bize cok faydali olmuyor. En hizli sekilde gelismek icin, oyuncularin birbirleriyle koordinasyon halinde olmalari gerekiyor. Basarinin anahtari, takim oyununda yatiyor.
# Oyunun mekanlari surekli genisleme ve buyume halinde, her ay yeni gorevler ve karakterler ekleniyor.
# Bahsettigimiz gibi, oyunu oynamak bedava. Gerekli clienti indirdikten sonra yapmaniz gereken tek sey bir hesap acmak. Ancak, bu hesabi “Premium” veya “Ultra Premium” hesap olarak acarsaniz, aylik ucret odemeniz gerekiyor. (Premium: $8.95, Ultra Premium: $14.95)
# Premium ve Ultra Premium hesaplar, oyunculara daha iyi bir oyun tecrubesi sunuyor. Gelismek ve guclenmek daha kolay, vurus ve zarar yuzdeleriniz daha iyi oluyor. Ayrica, esya satin almakta da bazi kolayliklar getiriliyor.
# Noah System, oyuna her ay degisik ozellikler katiyor. Mesela, oyuncularin ve klanlarin kendilerine ozel buyulu esya duzenlemesine olanak saglanmasi dusunuluyor. Bu sistem hayata gecirildiginde, istediginiz ozelliklerde bir esyayi yoneticilere ileteceksiniz, yoneticiler ise esyayi bir testten gecirip, eger onaylarlarsa oyun dunyasina ekleyecekler.

Knight Online Fire Drake 1.506

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4