Resim Editoru Ulead PhotoImpact X3

Program indir Yorum ekleyin

Resim Editoru Ulead PhotoImpact X3
Resim Editoru Ulead PhotoImpact X3 Isteyeceginiz tum ozelliklere sahip bir resim duzenleme programiniz olsun istemez miydiniz? Dijital resimlerinizi kolay, eglenceli ve en hizli yoldan duzenlemenize yardimci olan bu program ile fotograflariniz artik cok daha havali gorunecek. Kolay & Hizli Ekspres Duzeltme Modu
Otomatik ayarlamalar ile kolay ve belirgin opsiyonlara sahip araclari kullanaral sadece bir kac parmak hareketiniz ile fotograflarinizi duzeltebilirsiniz. Renk ve kompozisyon duzenlemeleri yapin. Yeni baslayanlar icin oldukca basit, profesyonel kullanicilar icin kesinlikle mukemmel bir deneyim. Fotograflarinizi Yeni Yerlere Koyun Kolay araclarla eglenceli projeler hazirlayabilirsiniz. 200’un uzerindeki kisisellestirilebilir tema ile resimlerinizi paylasabilirsiniz.

* Kolaj yapabilirsiniz.
* Cizgiroman gorunumu kazandirabilirsiniz.
* Takvim yaratabilirsiniz.
* Posta kartlari yapabilirsiniz.

Mukemmel Bir Dijital Sanat Yaratabilirsiniz
Gercekci bulutlar bile yaratmak cok kolay. Bulut fircasi sayesinde cok gercekci bulutlar olusturabilirsiniz. Sadece bulut degil tabiki Ulead ile bir cok islemi yapmak oldukca kolay. Tipki bir profesyonel gibi sanatsal calismalar yapabilirsiniz.

Ulead PhotoImpact X3 icerisinde ek olarak Corel Painter Essentials 3 tam versiyon, Slideshow Prep Wizard, ve yeni kesme araclari barindirmaktadir.

Corel® Painter™ Essentials 3 Tam Versiyon

Butunuyle bir ev studyosu.

Nefes kesen Natural-Media® suluboya ve yagli boya fircalari ile gercekci calismalar yaratabilme imkani.

Otomatik olarak cocuklarinizin, tatillerinizin fotograflarini mukemmel firca darbelerinin hakim oldugu resimlere donusturebilirsiniz. Ustelik sadece 3 kucuk adimda.

Ve icerisinde daha bircok bonus ozellik ile birlikte Ulead PhotoImpact X3 tek ihtiyaciniz olan resim editoru olacak

Resim Editoru Ulead PhotoImpact X3

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4