Sayisal Loto Programi LotoMax

Program indir Yorum ekleyin

Sayisal Loto Programi LotoMax
Sayisal Loto Programi LotoMax Yazinin sonuna kadar okumak istemeyen sabirsiz kullanicilar icin en sonda soylemem gereken cumleyi simdi soylemek ve “bu program ne yapiyor?” sorusuna yanit vermek istiyorum. Bu programla asil yapmaya calistigim sey; programin kendi yarattigi tahmin formulu modulunu, her cekilis sonrasi cok cesitli acilardan cekilis sonucu cikan rakamlari analiz ettikten ve kendi algoritmasi dahilinde yorumladiktan sonra adeta OGRENEREK gelistirmesi ve daha sonra tum tahminlerinde bu yeni dinamik tahmin modulunu kullanmasini ve buna gore sayilar secmesini saglamaktir… Ayrica her kullanici, yazinin sonlarina dogru anlatacagim sekilde kendi sihirli formullerini olusturabilir ve bu formulleri gecmise yonelik ayrintili bir tutarlilik ve basari testine tabi tutabilir. detayli anlatim konunun devaminda.Sayisal Loto Programi LotoMax
Sayisal Loto Programi LotoMax Yazinin sonuna kadar okumak istemeyen sabirsiz kullanicilar icin en sonda soylemem gereken cumleyi simdi soylemek ve “bu program ne yapiyor?” sorusuna yanit vermek istiyorum. Bu programla asil yapmaya calistigim sey; programin kendi yarattigi tahmin formulu modulunu, her cekilis sonrasi cok cesitli acilardan cekilis sonucu cikan rakamlari analiz ettikten ve kendi algoritmasi dahilinde yorumladiktan sonra adeta OGRENEREK gelistirmesi ve daha sonra tum tahminlerinde bu yeni dinamik tahmin modulunu kullanmasini ve buna gore sayilar secmesini saglamaktir… Ayrica her kullanici, yazinin sonlarina dogru anlatacagim sekilde kendi sihirli formullerini olusturabilir ve bu formulleri gecmise yonelik ayrintili bir tutarlilik ve basari testine tabi tutabilir.

Sunu da soylemeden gecemeyecegim. Programa dikkat ettiyseniz, yaptigi detayli analizler ve karmasik islemler goz onune alindiginda oldukca hizli olmasinin yani sira son derece kucuk boyutludur da. Sirf bunu saglamak icin bile programi olusturan cogu kod blogu uzerinde cok ayrintili calistigimi ve kodlari defalarca sifirdan yazmak suretiyle akilli algoritmalar gelistirerek kod satirlarini kisalttigimi ve boylelikle hizi yuksek ve boyutu cok dusuk tuttugumu soylememe gerek yok sanirim.

Devasa ticari ve kurumsal paket programlar haric, her programin oncelikle kisisel ihtiyactan dogmasi ve bu sebeple yazilmaya baslanmasi gibi bu programi da oncelikle merak ve kisisel kullanim amacli yazmaya baslamistim. Ancak yazdikca ve yeni yeni yontemler gelistirip farkli yaklasimlar ortaya cikardikca ve kesfettikce bu calismalari sunmaya, paylasmaya karar verdim. Acikcasi yapmaya calistigim sey; hayatin pek cok alaninda kullanilabilir olduguna inandigim Teknik Analiz mantiginda rakamlarin sihirli dunyasinda yol almak ve Turkiye’de Sayisal Loto’da Teknik Analiz Donemini baslatmak. Ulkemizde konuyla ilgili yazilmis gercekten cok program olmakla birlikte bu programla yeni bir soluk gelmesi kacinilmazdir.

Piyasada konuyla ilgili gercekten tabiri caizse tonlarca program var. Bir ara birkac programi incelemistim. Iclerinden 1-2 tane iyi program olmasina ragmen genel olarak siradan ve birbirini tekrar eden nitelikte olduklarini goruyoruz. Dedigim gibi iyi – kotu, ucuz – pahali bircok program ve ucretli uyelik usuluyle calisan bircok web sitesi var ancak ben birkacini inceledigimde burada deklare etmek istemedigim cesitli analiz hatalari ya da istatistikî yanlislar oldugunu gordum. O yuzden bu programda o yanlislari tamamen minimize etmeye calistim. Bir de acikcasi 13 milyon 983 bin 816 olasiligi hesap edip yazdiran bir program yapmanin, teoride guzel ancak pratikte ne kadar anlamsiz oldugunu bu sayinin buyuklugunu dusunebilen herkes kabul edecektir. Bu kadar kolonu birakin oynamayi, incelemek icin bile hayatinizin bilmem kac ayini harcamaniz gerekecektir.

Sayisal Loto’ da aslina bakarsaniz en basit ana mantik sudur. Yandaki “Test” kisminda da uygulayip gorebileceginiz gibi ornegin 100 cekilis sonucunda tum sayilarin ortalama yaklasik 100×6/49=~12,24 ‘er kez gelmesi gerekirken bir sayi 20 kez gelebilmekte ve bir baska sayi ise hic gelmeyebilmektedir. Fakat cekilis sayisi arttirildiginda ve ornegin 1.000.000 cekilis yapildigindaysa gelme oranlari birbirine oransal olarak oldukca yaklasir. Yani bu programda dayandigim cok sayida noktadan biri de matematigin bu gercegidir. Bir sayi 100 cekiliste 20 kez cikmis ve diger sayi hic cikmamissa hic cikmayan sayinin gelme sansi digerine nazaran cok cok fazla olacaktir. Matematik bize bunu soyler. Ben acikcasi bu programda 13 milyon 983 bin 816 olasiligi hesaplatip bastirmaktansa son kullaniciya daha net ve duz bir bakis acisi sunmak istedim. Tabiî ki bu bakis acisi salt bu faktorle sinirli degil ve bu kadar basit degil. Programi soyle bir alici gozle incelerseniz burada yazamayacagim kadar cok sayida, gercekten ciddi detaylar ve analizler bulacaksiniz. Formullerini kendim gelistirdigim cesitli osilatorler, indikatorler, vs… Simdi bunlara bakip da “off be adam amma sacmalamis alt tarafi tesadufen cikan sayilar iste” diyebilirsiniz. Yaniliyorsunuz… Bakin hisse senetleri piyasasinda da temel olarak 4 veri vardir. Bir hisse senedinin gun icinde gordugu minimum, maximum degerler ile kapanis degeri ve volume (hacim) bilgisi. Yani sadece bu 4 temel veri baz alinarak oldukca ciddi yuksek matematik denklemleri kullanilarak ayrintili analizler yapilmis ve neredeyse bir asirdir gelistirilen, standartlasmis ve literature gecmis yuzlerce formul, indikator vs. vardir.

Tum bunlarla birlikte programa cok fazla filtre konulabilir(di). (n+1) (n+2) gibi filtrelerle, ardisik sayilarin cikma ihtimali goreceli olarak tabiî ki daha az olacagindan bunlari elemek de bir mantiktir aslinda. Ayni sekilde 01-11-21-31-41 gibi sayilarin bir kerede gelme ihtimali daha dusuk olacagindan bunlara da kisitlar konulabilir(di). Aslinda kendi icerisinde tutarli oldugu ve asil onemlisi sonuca goturebildigi ve rakamsal olarak analiz edilebildigi surece hepsi, tum yontemler mantiklidir. Baska bir yontemde de bos bir loto kuponuna gore duz ve duzenli cizgi olusturacak seklinde sayilarin gelmesinin ihtimalinin dusuklugune gore kisitlar koyabiliriz. Ornegin 2-11-20-29-38-47 sayilarinin ayni cekiliste yan yana gelmeleri ihtimalinin normalden daha az olusu gibi. Yani sizin anlayacaginiz, bu kisitlarin sonu yok. Her turlu kisit gelistirebilirsiniz. Ben bu programda burada saydigim ve saymadigim cok fazla filtreyi degisik agirliklarda kullandim ve formuller gelistirdim. Tipki ilac yapmak gibi. Dogadaki bazi etken maddelerin uygun oranlarda karistirildiginda mucize bir ilaca ya da uygun olmayan oranlarda karistirildiginda bir zehre donusebildigini hepimiz biliyoruz. Aslinda size bir itiraf: Yillar once cocuklugumda babam 5 tutturunca artik bizim aileden, yakin cevremizden, oturdugumuz apartmandan ve hatta mahalleden bile bir baska insanin Sayisal Loto’da buyuk bir seyler tutturmasinin ihtimalinin azalmasi (bakin kalmamasi demiyorum ama cok ciddi oranda azalmasi diyorum) gercegi sonucunda yaklasik bir 20 yil kadar sayisal lotoyla hic ilgilenmemistim. Hatta cevremdeki herkese bunu boyle acikladigimda gulumsemelerle karisik tepkiler aliyordum. Neyse simdi aradan yeteri kadar uzun zaman gecti ve tekrar ilgilenebilirim 🙂

Basta da acikladigim gibi programin bir guzelligi ve farki da; bu programda kendi benzersiz formulasyonlarinizi gelistirerek isimlendirebilir, bunlari teknik analiz histograminda grafige dokebilir, diger insanlarla paylasabilir ve en onemlisi de dilerseniz 1. haftadan sonuncu haftaya kadar ya da dilediginiz iki tarih arasinda tutarlilik testine tabi tutabilirsiniz. Yani belki de en dogru ilacin cok hassas karisimlarla bulunabilmesi gibi o sihirli karisimi siz bulacak ve olusturdugunuz formule gore oynadiginiz Sayisal Loto kuponu ile eski TL’ye gore trilyoner, YTL’ye gore ise milyoner olacaksiniz.

Not : Yazilimin calisabilmesi icin sisteminizde Microsoft .NET Framework Surum 2.0’in kurulu olmasi gerekmektedir.

Sayisal Loto Programi LotoMax

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4