Qtrax

Program indir Yorum ekleyin

QtraxQtrax programi kullanicilara internet uzerinden muzik indirmelerini saglayan reklam destekli yasal bir dosya paylasim programi ve muzik kutusu. Ucretsiz olarak yayinlanan bu program ile kullanicilara sunulan reklamlar karisiliginda indirilen muziklerin telif hakki paralari odeniyor ve boylece reklam izleyerek bedava muzik indirme sansina sahip oluyorsunuz. 2008 Midem konferansinda yapilan aciklamada dort unlu plak sirketi: EMI, SonyBMG, Universal Music Group ve Warner Music Group ile anlasma saglandigi belirtilmisti fakat bu dort sirkette anlasma yapilmadigini aciklamis ve ardindan programin P2P (dosya paylasim) ozelligi kapatilmis.

Su an icin muzik indirme ozelliginden faydalanilamasada program indirdiginiz muzik dosyalarini tasinabilir aygitiniza kopyalama, kutuphanenizi olusturma, medyalarinizi oynatma ve sanatcilar hakkinda bilgi edinme ve aramalar yapmaniza olanak taniyor.

Qtrax programi medya oynatici ve web tarayicisi programlarinin birlesimi olarak nitelendirilebilir ki zaten Songbird tabani kullanilmis.

Qtrax

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4