1 Video Converter 4.1.47

Program indir Yorum ekleyin

1 Video Converter 4.1.47#1 Video Converter 4.1.47 Bircogumuzun istedigi vidyoyu hic zahmetsiz internetten bulabildigi bir gercek. Ancak zaman zaman vidyolarimiz formatlarindan dolayi bazi sorunlar cikarmakta. Ornegin VCD formatindaki bir vidyo ile WMV formatindaki baska bir vidyo arasindaki kalite farki gozlerimizden kacmamaktadir. Apollo Tech firmasi bizlere vidyoyla ilgili her turlu degisikligi yapmamiza olanak saglayacak kusursuz bir program sunmus. #1 Video Converter ile bircok seckin vidyo formatini (AVI, MPEG1, MPEG2, MPEG4, ASF, WMV, DivX, XviD, VCD, SVCD, DVD…) birbirleri arasinda donusturebilirsiniz.

Dilediginiz sekilde vidyolarinizin goruntu kalitesini arttirabilir ya da hafizadan kazanmak amacli azaltabilirsiniz. Goruntu veya ses kalitesinde asla bozulma olmamaktadir. Programin ceviri hizinin da piyasadaki diger rakiplerine kiyasla oldukca iyi oldugunu belirtmeliyim.

Kolay kullanilabilir arayuzu ve surukle birak teknigiyle tam anlamiyla kullanici dostudur. Bunun yaninda arayuz, yani dis gorunum degistirme secenegi de mevcuttur.

#1 Video Converter’in en onemli ozelligi diger firmalarin yazilimlarinin aksine, vidyolariniz uzerinde bolme ve birlestirme islemlerini tek basina yapabilmesi. Yani her bir fonksiyon icin farkli programlar kullanmaniz gerekmemekte. Vidyolarinizi bolum bolum ya da tam bir sinema seklinde izlemek size kalmis.

Bunun yaninda programimizin vidyolariniz uzerinden resim veya ses alabilmek gibi bir ozelligi oldugunu da hatirlatalim. Tek yapmaniz gereken ana menudeki “Audio” ya da “Image” simgesine tiklayip birkac kolay adim izlemek olacaktir.

Kisacasi #1 Video Converter, vidyoyla ilgili her turlu ihtiyacinizi tek basina en iyi sekilde karsilayabilecek derecede guclu bir program.

Homepage – http://www.videotox.com

Size: 3.71 MB

1 Video Converter 4.1.47

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4