Speed Commander 12.10 Build 5270

Program indir Yorum ekleyin

Speed Commander 12.10 Build 5270Speed Commander 12.10 Build 5270 programi Dosya yonetimi saglayan rahat kullanilabilir ve hizli bir navigasyon aracidir. Luks ozellikler barindirarak isinizi kolaylastirir.Programin Turkce dil ozelligi bulundurmamasi bizim icin tek dezavantaj olsa gerek.
SpeedCommander’le, bir cok dosya formatinin icerigini gorebileceksiniz. Resimler, videolar veya muzik dosyalarini SpeedCommander kolayca ve hizlica inceleyebileceksiniz ayrica FileSync klasorleri senkronize edebileceksiniz. FileSearch ozelligi ile tum veri dosyalarini klasorlerini kolayca bulabileceksiniz.

Genis arsiv destegi bulunan SpeedCommander, sikistirilmis dosyalar kolay isler cunku sikistirilmis dosyalara oncelik tanir. Dosyalarinizi sikistirmanizi sagladigi gibi sikistirma profilleri yaratir, gelismis ayar secenekleri sunmakla birlikte arsivlenmis dosyalarin cikarilmasi konusunda da ek yazilimlara ihtiyac duyulmamasini saglar.

Eklenti arayuzu gelismis ve modern olmasindan dolayi SpeedCommander’in kullanimi da daha islevsel hale getirilmis.
SpeedCommander ‘e dosya sistemi eklentileri ekleyerek mesela ActiveSync ile PDA cihazlara erisebilir ya da WinCeFS eklentisi ile isinizi yapabilirsiniz. WfxWrapper eklentisi ile bir cok dosya sistemi uzerinde rahatlikla calisabilirsiniz.

Ayrica SSH yolu ile FTP gibi cesitli fonksiyonlar SpeedCommander’in gereksinimini artirmakta.

Homepage – http://www.speedproject.de/enu/

Size: 7.1 MB

Speed Commander 12.10 Build 5270

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4