Mega Bomberman 1.0

Oyun indir Yorum ekleyin

Mega Bomberman 1.0Mega Bomberman 1.0 tahmin edeceginiz gibi Dyna Blaster veya Bomberman tarzi hatta birebir ayni turde bir oyun. Yine de bilmeyen arkadaslar icin oyun hakkinda kisa bir bilgi vermekte fayda var. Oyundaki genel amacimizin, gececegimiz bolumlerde bulunan labirentlerde dolasarak elimizdeki bombalari uygun yerlere birakip yaratiklari oldurmek oldugunu soyleyebiliriz. Tabii ki bunu yaparken onumuze birtakim duvarlar cikacaktir. Bu duvarlari bombalarimizla yikip, iclerinden cikan cesitli ozelliklerdeki nesneleri bunyemize dahil etmemiz oyunu rahatca bitirmemiz acisindan bize yardimci olacaktir. Peki patlayan duvar bloklarindan cikacak olan bu nesnelerin ozellikleri nelerdir? Bomba patlamasinin ates gucunu arttirma, mevcut bomba sayisini arttirip, birakabilme, uzaktan kumanda tesisati, duvarlardan gecme-hayalet modu, ekstra hak, gecici zirh, patenlerle hizli kosma vb. daha bircok ozellik bolumlerde sizleri bekliyor olacaktir.

Mega Bomberman oyununa dahil edilen diger ozellikler ise su sekilde siralanabilir;

# 1-4 oyuncu ayni anda oynayabilir.
# Bomberman patlayici aksiyonu
# Tek kisi veya arkadasinizla karsilikli oynayabilme
# Bombalari saptayabilme ve uzaklardan arkadasinizi havaya ucurabilme

Oyundaki muzik ve ses efektleri de oldukca etkileyici hazirlanmis. Grafikler 2D (iki boyutlu) bir tasarim ile kusbakisi olarak dusunulmus ve bu olay da bize rahatca karakterimizi yonetim imkani saglamistir.

Sonuc olarak Mega Bomberman, bu turun meraklilari acisindan kesinlikle kacirilmayacak bir oyun. Herkese tarafimdan tavsiyemdir. Iyi oyunlar.

Mega Bomberman 1.0

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4