Yardim Dosyasi Olusturma WinCHM 3.35

Program indir Yorum ekleyin

Yardim Dosyasi Olusturma WinCHM 3.35 Yardim Dosyasi Olusturma WinCHM 3.35 WinCHM kullanimi kolay bir yardim dosyasi olusturma programidir. HTML yardim, web yardim ve tek HTML’den hem programlar icin hem de web sayfaniz icin yardim dosyalari olusturabilirsiniz.

Programda yeni bir CHM dosyasi olusturmak icin oncelikle ‘File’ menusunden ‘New’e tiklayip, gelen ‘New Project’ penceresinden de baslik, kok klasor, dil secimini yapmaniz gerekiyor. Secimleri olusturduktan sonra calisma yapacaginiz sayfaniz acilmis olur. Eger daha once bir web sayfasi yapmissaniz hic de zorlanmadan CHM tarzda yardim dosyalari da olusturabilirsiniz. Bu konuda hic bilginiz yoksa bile programi deneme-yanilma yontemiyle cozebilirsiniz. Ayrica programin detayli yardim menusu sayesinde sifirdan baslayarak bir CHM yardim menusu olusturabilir ya da takildiginiz yerde size yardimci olacak bilgiye erisebilirsiniz.

Ozellikleri:

Sablon destegi.

Butunlesik tam islevli WYSIWYG destegi sayesinde her seyi aninda gorebilir ve duzenleyebilirsiniz.

HTML dosyalarini otomatik arama; hizli icindekiler menusu olusturabilir.

Icindekiler tablosunu hiyerarsik yapida olusturabilir.

Gorsel CHM tasarimi.

42 simgeden birini konu basligi secebilirsiniz.

DOC ve PDF kaynaktan HTML help ve Web help olusturulabilir.

Programin standart surumunun lisansli fiyati ise 59$’dir. (Pro surum 99$)

Kralprogram.net aciklamasi = Yardim Dosyasi Olusturma WinCHM 3.35 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Yardim Dosyasi Olusturma WinCHM 3.35 yazilim ureticisi degildir. Yardim Dosyasi Olusturma WinCHM 3.35 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://www.softany.com/

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4