ProCeviri 2008 2.0

Program indir Yorum ekleyin

ProCeviri 2008 2.0 ProCeviri 2008 2.0 Programi roCeviri, piyasadaki en gelismis Ingilizce-Turkce ceviri motoruna sahip cumle bazinda ceviri yapan bir yazilimdir. Ornegin bir haber sitesinden herhangi bir metni ProCeviri ve diger programlarla cevirerek aradaki farki kendiniz test edebilirsiniz.

# Mumkun oldugunca dogal Turkce kullanir. Yapilan ceviride Turkce’ye aykiri sekilde ek almis, anlamsiz kelimeleri hemen hemen hic gormezsiniz, anlamlarini cozmeye calismakla ugrasmazsiniz.

# Ceviriden sonra birden cok anlami olan kelimelerin uzerine tiklayip istediginiz anlamin kullanilmasini saglayabilirsiniz.

# Kullanici yardimli ceviri olanagi sunan tek programdir. Bu ozelligi sayesinde kaliteden mumkun oldugunca odun vermeden ceviri hizinizi oldukca arttirabilirsiniz.

Ozellikler hakkinda daha detayli bilgi almak icin:
http://www.proceviri.com/features.htm sitesini ziyaret ediniz.

Not: Programin demo surumunde icinde P,R ve S ile baslayan kelime olan cumleleri ceviremiyorsunuz. Programin tam surumunu satin almak isterseniz KDV Dahil Fiyati 99 YTL’dir. Satis hakkinda bilgileri internet sayfasindan edinebilirsiniz.

ProCeviri 2008 2.0

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4