The KMPlayer 2.9.3.1428

Program indir Yorum ekleyin

The KMPlayer 2.9.3.1428The KMPlayer 2.9.3.1428 The KMPlayer bircok medya dosya formatini oynatabilen ve destekleyen cok yonlu ve becerikli bir oynatici. Bu formatlar arasinda VCD, DVD, AVI, MKV, Ogg Theora, OGM, 3GP, MPEG-1/2/4, WMV, RealMedia, QuickTime ve digerleri var. Cok genis bir ozellik yelpazesine sahip bu program ile altyazilari duzenleyebilecek veya kontrol edebilecek, ses, video veya ekran goruntulerini bircok yol ile yakalayabileceksiniz.

Programda bulabileceginiz “Album” ozelligi ile kendi medya albumlerinizi yaratabilecek ve yonetebileceksiniz. Favoriler, TV karti destegi gibi bir cok benzersiz ve essiz ozellikle donatilmis bu yazilim bilgisayarinizdaki tum medya ihtiyacini karsilayabilecek duzeyde. Sisteminizde hicbir codec karisikligi yaratmak istemiyorsaniz bu programi kurup artik rahatlikla mp3lerinizi dinleyebilir, DVD filmlerinizi izleyebilir, veya HDRip, DVDRip gibi codeclerle hazirlanmis DivX, XviD videolarida izleyebilirsiniz.

Ayni zamanda hasarli veya bozuk AVI dosyalarini oynatabilme gibi bir ozelligide bulunan program, paylasirken sifrelenmis, sikistirilmis muzik albumlerini (zip,rar) de oynatabiliyor.

Skin destegi ile tamamen degistirilebilir gelismis ve kullanimi kolay bir arayuze sahip bu oynatici, oynattiginiz medya turune gore skin degistirebiliyor.

The KMPlayer nerdeyse bilgisayarinizda oynatmak istediginiz medya dosyalari icin gerekli tum decoderleri icermekte. Fakat isterseniz kendi bunyesinde barindirmadigi codecleri de external(dis) codecler ile saglayabiliyorsunuz.

Oynaticinin en buyuk ozelliklerinden biri olan hem icten hemde distan filtreler ile tamamen diger decoderlerin kontrolu saglanabiliyor. Hazir codeclerle gelen ve cogu medya dosyasinda codec yuklemesi yapmanizi gerektirmeyen bu oynatici ayni zamanda sistem filtreleri ile kendi filtrelerini karistirmiyor boylece hicbir hata veya karisikliga yol acmiyor.

Icerdigi Codec ve Filtreler

* Video Decoderleri : DivX, XviD, Theora, WMV, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, VP3, VP5, VP6, H263(+), H.264(AVC1), CYUY, ASV1/2, SVQ1/3, MSVIDC, Cinepak, MS MPEG4 V1/2/3, FFV1, VCR1, FLV1, MSRLE, QTRLE Huffyuv, Digital Video, Indeo3, MJPEG, MPNG SNOW, TSCC, Dirac, VC-1, RealVideo, SMC vs.
* Ses Decoderleri : AC3, DTS, LPCM, MP2, MP3, Vorbis, AAC, WMA, ALAC, AMR, QDM2, FLAC, TTA, IMA ADPCM, QCELP, EVRC, RealAudio vs.
o 2Ch to Multi Channel expansion
o Stream Switcher: Internal Copy/Inplace, Gabest’s, Morgan

Suanki Versiyon: 2.9.3.1428

The KMPlayer 2.9.3.1428

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4