Hursoft Site Yonetim Programi 2.04

Program indir Yorum ekleyin

Hursoft Site Yonetim Programi 2.04Hursoft Site Yonetim Programi 2.04 site yoneticileri icin hazirlanmis, kullanimi son derece kolay ve islevi tam olan bir programdir. Kat malikleri kanunu ve tuzuklerini programin kendisi bildigi icin yanlis yapmaya imkan vermez. Ancak uygulamada kanunlarla gercek hayat arasindaki uyumu saglamak icin bazi konularda esnek kullanima izin verir. En buyuk hedefi yonetimde profesyonellesmek ve zamandan tasarruftur. Yonetim kurulu siteyi yada plazayi ne sekilde yonetmeye karar verdiyse, ana menudeki ayar basligi altinda buna yonelik secimler yapilir. Bu secimler gecikme cezasi, isletme projesi baslangic zamani, aidatlarin son odeme tarihleri, ek sureleri, makbuz ayarlari vb. ile ilgilidir. Bu sayede yaziliminiz, birbirinden cok farkli yonetim sekillerine ve karar defterine uyum saglar.Hursoft Site Yonetim Programi 2.04Hursoft Site Yonetim Programi 2.04 site yoneticileri icin hazirlanmis, kullanimi son derece kolay ve islevi tam olan bir programdir. Kat malikleri kanunu ve tuzuklerini programin kendisi bildigi icin yanlis yapmaya imkan vermez. Ancak uygulamada kanunlarla gercek hayat arasindaki uyumu saglamak icin bazi konularda esnek kullanima izin verir.

En buyuk hedefi yonetimde profesyonellesmek ve zamandan tasarruftur…

Yonetim kurulu siteyi yada plazayi ne sekilde yonetmeye karar verdiyse, ana menudeki ayar basligi altinda buna yonelik secimler yapilir. Bu secimler gecikme cezasi, isletme projesi baslangic zamani, aidatlarin son odeme tarihleri, ek sureleri, makbuz ayarlari vb. ile ilgilidir. Bu sayede yaziliminiz, birbirinden cok farkli yonetim sekillerine ve karar defterine uyum saglar.

Sadece bir sefer yapacaginiz daire ve blok isimleri, komsu isimleri, calisilan banka isimleri, elde edilen gelir ve yapilan masraf isimleri vb. tanimlamalar ile yazilimi size ozel hale getirirsiniz. Bu ayarlari istediginiz zaman degistirebilirsiniz.

Aidat gelirleri girisi, giderlerin girisi, varsa diger gelirlerin girisi, banka-fon-avans islemleri, mal-hizmet islemleri, personel islemleri, isletme projesi, adres etiket basimi, hazirûn listesi, sayac takibi islemleri, cek takibi, is takibi vb. islemler, bir yere not alirmiscasina kolayca yapilir. Yazilim ise arka planda bir muhasebeci, bir personel muduru, bir genel mudur gibi ciddiyetle calisarak en zor defter, tablo ve belgeleri hazirlar, ek bir islem yapmaniza gerek kalmaz.

Bir yoneticinin ihtiyac duyacagi gunluk kasa raporu, mizan, bilanco, gelir-gider tablosu, isletme defteri, faaliyet raporu, yonetim bilancosu, istihbarat raporu, borc tahsilat raporu, gecikme bedeli raporu vb. her turlu raporlamaya rapor basligi altindaki menulerden tek tiklamayla ulasilabilir.

Hursoft Site Yonetim Programi 2.04

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4