Conflict Denied Ops

Oyun indir Yorum ekleyin

Conflict Denied OpsConflict Denied Ops CIA ozel aktiviteler bolumu gizli ve izole edilmis operasyonlar gerceklestirmektedir. Ve bu birim ile ilgili herhangi bir ipucu ele gecirilirse Birlesik Devletler Hukumeti tum bu gizli aktiviteleri inkar edecek. Conflict: Denied Ops yuksek erisimli, mukemmel ozelliklere, bol aksiyonlara sahip eszamanli operasyon oyunudur. Bir takim olarak mukemmel yeteneklere ve deneyimlere sahip olup teroristlerin basina tonlarca bomba yagdirmaya, suclulari tek atis ile sniper silahi ile vurmaya ve daha bir cok farkli oyun stiline uyum saglamak zorundasiniz. Takiminiza uymazsaniz tum takiminiz kaybeder ve hersey aciga cikar.Conflict Denied OpsConflict Denied Ops CIA ozel aktiviteler bolumu gizli ve izole edilmis operasyonlar gerceklestirmektedir. Ve bu birim ile ilgili herhangi bir ipucu ele gecirilirse Birlesik Devletler Hukumeti tum bu gizli aktiviteleri inkar edecek. Conflict: Denied Ops yuksek erisimli, mukemmel ozelliklere, bol aksiyonlara sahip eszamanli operasyon oyunudur. Bir takim olarak mukemmel yeteneklere ve deneyimlere sahip olup teroristlerin basina tonlarca bomba yagdirmaya, suclulari tek atis ile sniper silahi ile vurmaya ve daha bir cok farkli oyun stiline uyum saglamak zorundasiniz. Takiminiza uymazsaniz tum takiminiz kaybeder ve hersey aciga cikar!

Ikili taktikler – Takim uyelerinizden istedigini secin ve tek kisilik oyun versiyonunda cok daha rahat hareket edin. Veya bir arkadasiniz oyununuza online olarak katilsin ve gercek bir takim olusturun.

Dusmanlarinizi patlatin – Bolumler inanilmaz derece ates altinda gecmekte ve devam etmeniz icin dusmanlarinizi havaya ucurmaniz dahi gerekebilir.

Herseyi patlatin – Dusmanlarinizi patlayici silahlar ile bubi tuzaklari ile bezdirin. Duvarlari arabalari, evleri kisacasi herseyi envanterinizde hangi bomba var ise ona gore patlatin.

Erisilebilir aksiyon – Tek kisilik oyun modunda takiminiza gorevleri ve emirleri siz veriyorsunuz. Cok kolay bir sekilde birkac tusa basarak hangi takim uyesinin nereye gidecegine siz karar verin onlar gerisini halletsin. Bu sayede siz de aksiyona konsantre olun ve eglencenin tadini cikarin.

Puncture-Tech™ – Stratejik yoketmeleri olanakli kilan teknoloji Pivotal Studios tarafindan grafik motoruna aktarilmistir. Oldukca iyi bir gorsellige sahip bu oyun ile oldukca iyi zaman gecireceksiniz.

Sistem gereksinimleri:

* Windows 2000/XP/Vista
* Islemci: PIV 2.1 GHz
* DirectX 9.0c
* 1 GB RAM
* Bos sabit disk alani: 7 GB
* 3D Hizlandiricili donanim T&L ve Pixel Cizimli 128MB ekran karti DirectX 9.0c
* DirectX-destekli Ses karti

Conflict Denied Ops

Conflict Denied Ops

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4