Kerio WinRoute Firewall 6.4.2

Program indir Yorum ekleyin

Kerio WinRoute Firewall 6.4.2Kerio WinRoute Firewall 6.4.2 programi kucuk, orta boy ve hatta buyuk isletmelerin rahatlikla kullanabilecegi ve guvenlik konusunda ustun cozumler saglayabilecegi, internet tabanli guvenlik duvari yazilimidir. Kurumsal aginiza, kullanicilariniza, sunuculariniza ve kisisel bilgisayarlariniza dahili VPN sunucusu McAfee antivirus tarayicisi, ozellestirilebilen web filtresi ve ICSA sertifikali kullanici bazli internet eisim yoneticisi modulleriyle cok katmanli tam bir guvenlik saglar.

Derin Incelemeli Guvenlik Duvari

ICSA Laboratuvarlari tarafindan kurumsal guvenlik duvarlari klasmaninda tam sertifikasyona sahip olan Kerio Winroute Firewall, hem ‘stateful’ paket incelemesi, hemde ayrintili protokol inceleme modulleri sayesinde tum gelen ve giden internet trafiginizi denetlemenize olanak tanir.

VPN, VPN Istemci & SSL VPN

Kerio WinRoute Firewall, dahili SSL tabanli VPN sunucusu ile hem istemciden sunucuya, hemde sunucudan sunucuya sanal ag baglantilari tesis etmenizi kolaylastirir. Bu sayede, merkez ofis ve sube baglantilari, ve uzaktan calisan personelinizin kurumsal aginiza erisimleri, her zaman icin yuksek guvenlik ile gerceklesir.

Antivirus Korumali Ag Geciti

Kurumsal aginizin ag geciti olarak gelen ve giden tum elektronik posta, web trafigi, ve FTP transferlerinin viruslerden arindirilmasini entegre McAfee Antivirus modulu ile gerceklestirir. McAfee modulunun disinda, cesitli 3. parti anti-virus yazilimlari ile de tam uyumlu olarak calisabilmektedir.

Sorf Korumasi

Web filtre modulu sayesinde, gezilen web sitelerini ve gorsel ogeleri 58 ayri kategoride tasnifleyip, kurumunuzun uygun bulmadigi icerikleri engellemesine olanak tanir. Bu sayede sirketler, egitim kurumlari, ve kamu kurum ve kuruluslari hem yasal yonden sorumluluk gerektiren uygunsuz iceriklerden, hem de calisanlarinin verimliligi yonunden de tedbirli olmanin rahatligini elde eder.

Icerik Filtreleme

Ileri duzey guvenlik ozellikleri arasinda MP3 muzik bloklama, kendiliginden acilan gezgin pencereleri ve potansiyel olarak tehlikeli olabilecek programlarin filtrelenmesi gibi geliskin imkanlar saglar. Dahili P2P Eliminator modulu, Kazaa gibi peer-to-peer aglarin kullanimi isteginiz dogrultusunda kisitlar.

Kulanici Bazli Erisim Yonetimi

Aginizdaki her kullanici, internet’e erisirken once Kerio WinRoute Firewall’in web tabanli arayuzunden giris yapmaya mecbur kilinabilir. Boylece, kisitlamalar kullanici bazinda, ve ip adresinden bagimsiz olarak gerceklesebilir. Active Directory ortamlarinda bu girisler kullanici mudahalesi gerektirmeden seffafca gerceklesir.

Hizli Internet Paylasimi

ADSL, kablo modem, ISDN, uydu sistemleri, dial-up ve kablosuz internet baglantilarini sorunsuzca paylastirabilen Kerio WinRoute Firewall, kucuk, orta ve buyuk aglarda randimanli internet kullanimini saglar. Kullanicilar bir internet baglantisinda problem oldugunda, yedek olarak tanimlanmis ‘fail-over’ baglantisina otomatik olarak gecirilirler.

VoIP ve UPnP Destegi

Kerio WinRoute Firewall, H.323 ve SIP protokolleri ile tam uyumlu calistigindan, tum VoIP trafiginizi sorunsuzca internete yonlendirirken, VoIP altyapinizin internet uzerinden gelebilecek saldirilara karsi korunmasini saglar. MSN Messenger gibi UPnP desktekli yazilimlarin, router ve/veya firewall uzerinde detayli port ve protokol ayarlari gerektirmeden aninda calisabilmelerine olanak tanir.

Kolay Yonetim, Uyarilar ve Istatistik Raporlari

Yonetici konsolu, firewall’dan ayri ve uzak bilgisayarlara kurulabilmekte, ve firewall ayarlarinin her yerden yapilabilmesine olanak tanir. Tum onemli olaylar, yoneticilere elektronik posta yoluyla otomatik olarak bildirilir. Temiz ve anlasilir istatistiksel raporlar, ve detayli loglar sayesinde yoneticiler hizlica sorunlardan haberdar olup, kullanim aliskanliklarini tespit etmekte fazla vakit kaybetmezler.

Ileri Duzey Ozellikler

* Antivirus tarayicisi tum HTTP, FTP, SMTP & POP3 trafiginizi temizler.
* Sorf korumasi, kullanicilarin istenmeyen sayfalara ve sitelere erisimini engeller.
* Tek Tik ile Kerio VPN Istemcisi uzaktan calisan personelinizin guvenli bicimde yerel aginiza baglanmasini saglar.
* Seffaf proxy cache, internet gezinimlerinizi buyuk olcude hizlandiririr.
* Zorunlu kisitlamalar ve kullanici kimlik dogrulamasi, kullanici bazinda ayrintili erisim politikalari olusturmanizi saglar.

Kerio WinRoute Firewall 6.4.2

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4