Revo Uninstaller 1.5

Program indir Yorum ekleyin

Revo Uninstaller 1.5Revo Uninstaller 1.5 yazilimi istenmeyen programlari veya kullanici kayitlarini silmeniz icin size yardimci olabilecek ucretsiz bir programdir. Hizli ve gelismis algoritmik yazilimi ile programlanmis bu kucuk program ile sisteminizi taratabilir ve gereksiz programlari bulup istediginizi silebilirsiniz. Aslinda Windows Denetim Masasi bolumunde bulunan Program ekle veya kaldir ozelliginin hemen hemen aynisi olan bu programda artilar daha fazla. Cunku cogu programi Program ekle veya kaldir bolumunde bulamazken bu program ile bir taramada sistemde kayitli olan tum programlari bulabilirsiniz. Sadece program veya dosyalari da degil klasorleri ve kullanici kayitlarini da bu program sayesinde silebilirsiniz. Ve bu silmeler sisteminizde bir hizlanmaya yol acacagi icin isinize gelecektir. Ayrica programda bulunan kendine ozgu avci modu ile “hunter mode” kullanimi kolay ancak oldukca etkili ve basarili bir sistem islev yonetim raporu sunuluyor.

Revo Uninstaller is a freeware innovative uninstall utility much faster than Windows Add/Remove applet. With its advanced and fast algorithm, Revo Uninstaller scans before and after you uninstall an application. After the program’s regular uninstaller runs, you can remove additional unnecessary files, folders and registry keys that are usually left over on your computer. Even if you have a broken installation, Revo Uninstaller scans for an application’s data on your hard disk drives and in the Windows registry and shows all found files, folders and registry items so you can delete them. Version 5.12 added saving of sorting column and type (ascending, descending), improved listing of Windows Installer (MSI) applications.Revo Uninstaller 1.5Revo Uninstaller 1.5 yazilimi istenmeyen programlari veya kullanici kayitlarini silmeniz icin size yardimci olabilecek ucretsiz bir programdir. Hizli ve gelismis algoritmik yazilimi ile programlanmis bu kucuk program ile sisteminizi taratabilir ve gereksiz programlari bulup istediginizi silebilirsiniz. Aslinda Windows Denetim Masasi bolumunde bulunan Program ekle veya kaldir ozelliginin hemen hemen aynisi olan bu programda artilar daha fazla. Cunku cogu programi Program ekle veya kaldir bolumunde bulamazken bu program ile bir taramada sistemde kayitli olan tum programlari bulabilirsiniz. Sadece program veya dosyalari da degil klasorleri ve kullanici kayitlarini da bu program sayesinde silebilirsiniz. Ve bu silmeler sisteminizde bir hizlanmaya yol acacagi icin isinize gelecektir. Ayrica programda bulunan kendine ozgu avci modu ile “hunter mode” kullanimi kolay ancak oldukca etkili ve basarili bir sistem islev yonetim raporu sunuluyor.

Program icinde sunulan ozelliklerden bir kaci:

* Auto Start Manager – Windows baslangic bolumunde hangi programlarin otomatik olarak calisacagini belirleyebilirsiniz.
* Windows Tool Manager – Kolay ve etkili kullanimi ile her Windows isletim sisteminde kullanabilirsiniz.
* Junk Files Cleaner – Sik kullanilan dosyalar bolumundekigecmisi silebilirsiniz.
* Browsers History Cleaner – Browser’inizdaki gecmisi, ziyaret edilen sayfa gecmislerini, Firefox Internet Explorer, Netscape, Opera browserlari icin kullanilabilir.
* Office History Cleaner – MS Office gecmisini temizleyebilirsiniz.
* Windows History Cleaner – Son kullanilan dosyalar gecmisini veya Windows ortaminda kayit edilmis tum gecmisleri silebilirsiniz.

Revo Uninstaller is a freeware innovative uninstall utility much faster than Windows Add/Remove applet. With its advanced and fast algorithm, Revo Uninstaller scans before and after you uninstall an application. After the program’s regular uninstaller runs, you can remove additional unnecessary files, folders and registry keys that are usually left over on your computer. Even if you have a broken installation, Revo Uninstaller scans for an application’s data on your hard disk drives and in the Windows registry and shows all found files, folders and registry items so you can delete them. Version 5.12 added saving of sorting column and type (ascending, descending), improved listing of Windows Installer (MSI) applications.

Revo Uninstaller 1.5

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4