McFunSoft Video Convert Master 8.0.11.25

Program indir Yorum ekleyin

McFunSoft Video Convert Master 8.0.11.25McFunSoft Video Convert Master 8.0.11.25 programi yuksek hizda ve yuksek kaliteyle goruntuleri donusturmek, internetten, ev bilgisayarinizdan indirilmis goruntuleri diger bicimlere donusturmek ve DVD’ye yazmak icin tasarlanmis bir yazilimdir. Cok kapsamli ve hepsi bir arada (All-in-One) turunde bir yazilimdir. Donusturdugu goruntu bicimleri arasinda; AVI, mpeg, mpeg1, mpeg2, mpeg4, vcd, dvd, SVCD, RMVB, RM, WMV, SWF, VOB, ASF, AAC, AC3, MP2, MP3, AMR, WAV ve herhangi bir goruntu bicimleri bulunmaktadir. Donusturdugu bu goruntu bicimlerini cok kolaylikla DVD ortaminda yazabilme kabiliyetine sahiptir. Kullanicilara tiyatro izlemenin gereksinimlerinin farkina vardirmak icin evde bir ev videosu olma veya bilgisayarda saklama kabiliyetine sahiptir. Tum DVD bicimlerine uyumlu olan yazilim, kolay, anlasilir ve hos bir arayuze sahiptir. Kullanicilara yol gosteren sihirbazlar yardimiyla yazilimi kullanmak son derece basit hale getirilmistir. Gunumuzun tum goruntu ve ses bicimlerine destek saglayan yazilim, ses hizlarinda da kullaniciyi yalniz birakmamistir. Cesitli araliklarda bit oranlarina destek vermektedir. Tum bunlarla yetinmeyen yazilim ayrica kullanicinin gunumuz sartlarini dusunerek Flash (.swf) uzanti bicimlerini de bahse konu bicimlere donusturebilmektedir.

Kullanicilar icin gunumuzde en onemli seylerden biriside, bir yazilimda birden cok yazilimin birlestirilmesidir. Eger bir yazilim sadece tek bir ise yariyorsa bu yazilimi kullanicilarin buyuk bir cogunlugu kullanmamaktadir. DVD isleyici yazilimda da durum bu haldedir. Sizlere anlatimi yapilan bu yazilim ise hepsi bir arada (All-In-One) turu yazilimdir. Yazilim donusturdugu bu goruntu bicimlerinde kullanicinin istemedigi goruntu yerlerini cok kolay bir sekilde kesmekte ve goruntu arasindan cikarabilmektedir.

Tum video bicimlerini aralarinda donusturun:
# Yazilim, AVI (DivX, XviD, vb.), mpeg 1,2 ve 4, 3GP, MOV, RM, SWF, WMV ve dvd, SVCD, vcd bicimlerine son derece kolay ve kayipsiz olarak hizli bir sekilde donusturmektedir.
DVD yazin:
# Ev dvd oynaticinizinda bulunan goruntu bicimlerini destekleyen tum video dosyalarindan film dvd’leri olusturabilmektedir.
Basit nakil-tasima:
# DV ‘den, VCRs, TV tunerleri, web kamlari ve benzer kameralardan goruntuleri bastan itibaren kaydetmenize ve DVD ortaminda yazmaniza olanak saglar.
Kesme-ayirma:
# Arzu ettiginiz, buyuklukte olan goruntuleri kesmekte ve ayirmaktadir.
Ses ve sekilleri cikarin:
# Ses dosyalari, ozetler ve resim dosyalari gibi bicimleri kaydettigi gibi, ses akimlarini da kaydetmektedir.

Homepage – http://www.mcfunsoft.com/vcm/

Size: 15.2 MB

McFunSoft Video Convert Master 8.0.11.25

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4