ZoneAlarm 7.0.470 with Antivirus Internet Security Suite

Program indir Yorum ekleyin

ZoneAlarm 7.0.470 with Antivirus Internet Security SuiteZoneAlarm 7.0.470.000 with Antivirus Internet Security Suite programi sizi korsan (hacker) saldirilarindan korumaya yarayan bir guvenlik yazilimidir. Zone Labs firmasinin tam donanimli ve en kaliteli guvenlik yazilimi olan ZoneAlarm Internet Security Suite, bir guvenlik yaziliminda aranan tum ozelliklere sahiptir.

Programin ZoneAlarm Pro’dan 3 adet farki vardir :

# Antivirus ozelligi
# Spam engelleyici
# IM guvenligi/Web sitelerini suzgecten gecirme

Yazilimin Genel Ozellikleri

# Guvenlik Duvari : Internetten gelebilecek her turlu korsan saldiriya karsi sisteminizi korur. Baskalarinin sisteminize girip, bilgi hirsizliginda bulunmasini onler. Internet trafigini ve tum acik portlari denetler, sisteminize saldirida bulunanin IP adresini tespit eder ve size bildirir.
# Antivirus : Sisteminizi virus, solucan, trojan (truva ati) vb. zararli dosyalardan uzak tutar. Program, yaptigi sistem taramasinda buldugu zararli dosyalari sisteminizde kaldirir veya karantinaya alir.
# Anti-Spyware : Spyware, adware, cerez (cookie) gibi casus yazilimlarla mucadele eder. Kredi karti bilgilerinizin, sifrelerinizin veya gizli tutulmasi gereken bilgilerinizin baskalari tarafindan calinmasi icin casus yazilimlari tespit eder ve temizler.
# Pop-Up Engelleyici : Internette gezinirken birdenbire karsiniza cikan can sikici pop-up reklam pencerelerini engeller. Boylece internette hizli bir sekilde sorf yapabilirsiniz.
# Spam Engelleyici : E-postanizi cop kutusu olmaktan kurtarir. Reklam veya kotu amacli olarak e-posta adresinize yollanan spam postalari temizler.
# E-posta Guvenligi : E-posta yoluyla sisteminize bulasabilecek her turlu zararli dosyalara karsi koruma saglar.
# Web Site Suzgeci : Her ihtimale karsi web sitelerini suzgecten gecirme ozelligine sahiptir. Sisteminizi web sitelerinden gelebilecek zararli dosyalara karsi korur. Web sitelerini ziyaret etmeden once guvenlik suzgecinden gecirir ve onay verdigi halde web sitesini ziyaret etmenizi saglar.

ZoneAlarm Internet Security Suite’in ozelliklerini dikkate alirsak tam bir guvenlik paketi oldugunu gorecegiz. Antivirus, Anti-Spyware, guvenlik duvari, pop-up engelleyici, spam engelleyici gibi ozellikleri yapmasi icin ayri ayri program kurmaniza gerek yok. Tek program, bircok programa bedel bir sekilde gorev yapiyor.

Homepage – http://www.zonelabs.com

Zone Alarm : ZoneAlarm 7.0.470 with Antivirus Internet Security Suite

With Antivirus : ZoneAlarm 7.0.470 with Antivirus Internet Security Suite

Zone Alarm Security Suite : ZoneAlarm 7.0.470 with Antivirus Internet Security Suite

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4