Erkoz Ticari Entegre Programi 2009 1.1

Program indir Yorum ekleyin

Erkoz Ticari Entegre Programi 2009 1.1Erkoz Ticari Entegre Programi 2009 1.1 komple bir paket olup, her turlu ihtiyaciniz icin size cozumler sunmaktadir. Alim, satim, stok yonetim, oto servis ve diger tum teknik servis hizmeti veren isyerleri icin, hepsinin bir arada oldugu kullanimi basit, ihtiyaca yonelik, detayli bir uygulamadir. Sadece alim, satim isleriyle ugrasiyorsaniz ve teknik servisle alakaniz yoksa sorun degil, sadece istediginiz kisimlara sahip olacaksiniz. Yada yedek parca satisi yapan bir isyeri iken ayni zamanda oto servis hizmetide veriyorsaniz bu program sizin ihtiyacinizi fazlasiyla karsilayacaktir. Detayli stok takibi yapabilecek, alis faturalarinizi duzenleyecek ve tedarikcilerinize olan borclarinizin, odemelerinizin takibini yapabileceksiniz.

Musterilerinizin carilerini kontrol altinda tutup, her turlu gelir ve giderinizi Kasadan takip edebileceksiniz. Otomobil servis hizmetinin haricindeki, herhangibir teknik servis isi ile ilgileniyorsaniz, bu program sizin icinde tasarlandi. Alis faturalarinizi isleyerek, stok listenizi olusturabilir Bu alislardan dogan borclarinizin odeme planini yapar ve takip edebilirsiniz, Nakit (Ytl, Euro, Dolar olarak)-Cek-Taksit Stok listenizin Parasal ve adetsel degerlerini, istediginiz kriterlere gore alabilirsiniz.(Alis fiyati-Satis fiyati uzerinden, Satilan miktar-Alinan miktar ve Kalan miktara gore gibi) Hangi malin, hangi tarihte, kime, kac paradan, kac adet satildigini gorebilirsiniz. Stok listenizdeki tum urunler icin Kar Marji hesaplamasi yapilir, bu sayede hangi urunden ortalama ne kadar kar ettiginizi gorebilirsiniz. (Alis satis fiyatlari ve alis miktarlarina gore hesaplanir ) Musterilerinizin satis sonrasi carilerini kontol eder, odeme planini alim faturasinda oldugu gibi yapabilirsiniz. Her satis sonrasi toplam ne kadar satis yapilmis, ne kadar cek alinmis, bu ceklerin ne kadari tahsil edilmis, toplam ne odeme yapilmis, kdv miktariniz gibi degereri ayni zamanda musterilerinize gorede alabilirsiniz.

Musteri hesap ekstresi alabilir, satis faturasi kesebilir, servis is kabul formu, fiyat teklifi gibi formlarin ciktilarini alabilirsiniz.

Istediginiz kritere gore arama yapabilir, eski kayitlariniza basit bir sekilde ulasabilirsiniz. Gibi daha bir cok ozelligi bunyesinde barindiran Erkoz Ticari Entegre programimizin demosunu incelediginizde memnun kalacaksiniz.

Demo : Erkoz Ticari Entegre Programi 2009 1.1

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4