Mavi Klinik Hasta Takip Programi

Program indir Yorum ekleyin

Mavi Klinik Hasta Takip Programi sahip oldugu gelistirilmis ozellikleri sayesinde, hastalar, tum raporlamalarini kayit altinda tutabilecek, doktorlar hastalarinin Epikriz raporlari dahil tum saglik bilgilerini kontrol ve kayit altinda tutabilecekleri gibi, internet uzerinden hastalarin randevu alabilmelerini de saglayabilecektir.

Hasta Takip : Hastalarinizin sagligi ile ilgili olan, teshis ve tedavilerinde karar vermenize yardimci olacak istediginiz ve kullanacaginiz tum bilgileri kayit altina almanizi ve yillar sonrasinda bile hastanizin saglik bilgilerine ulasmanizi saglayacak etkin bir Hasta Takip uygulamasidir.
Kolay bilgi girisi, duzenli sayfa yapisi ve coktan secmeli ozelligi ile son derece pratik olarak kullanabilecek ve hasta takip raporlarinizi yazicidan bastirabileceksiniz.
 
Epikriz Takip : Hastanizin Adini yazmaniz durumunda kayitli hastalariniz otomatik olarak listelenecektir. Kullanimi cok pratiktir. Hastanizin sagligi konusundaki tum bilgileri kolayca kayit yapmaniza ve guncellemenize olanak saglayan Epikriz Takip uygulamasi sayesinde hastanizin geriye donuk tum saglik bilgilerine tek tusla ulasabileceksiniz.
Mavi Klinik Epikriz Takip uygulamasi ile hastalarinizin gecmisten gunumuze sagligi ile ilgili tum asamalari detaylari gorebilecek, yazili raporlama yapabileceksiniz.
 
Ameliyat Takibi : Hastanizin ameliyatlari ile ilgili tum bilgileri kayit altina almaniza imkan saglamak uzere gelistirilmis ozelliktedir. Ayni anda 2 veya daha fazla ameliyat olma durumunda her bir operasyonu tum detaylari ile ayri ayri kayit edebilme ozelligine saiptir. Pratik kullanimi sayesinde siz ve yardimcilariniz tarafindan kolaylikla kullanilabilir
Ameliyat Takibi kayitlariniza kolaylik ve performans kazandirmak amaci ile gelistirilmistir.Istediginiz takdirde yazicinizdan rapor alabilir veya kayitlarinizi guncelleyebilirsiniz.
 
Detayli Raporlar : Hastaniz tarafindan size iletilen ve tedavi suresince gozlemlemis oldugunuz teshis ve tedavi verilerini tum detaylari ile kayit altina almaniza yardimci olur. Gerekli gordugunuz durumlarda yazicidan yazdirabilir, rapor olarak sunabilirsiniz. Tedavi gelisimini ve sonuclarini net olarak degerlendirebilirsiniz. Tum detaylari ve ozel degerlendirme notlariniz ile birlikte rapor hazirlama olanagi bulacak ve tedavi yontemlerinize buyuk potansiyel kazandiracaksiniz. Istediginiz zaman raporlarinizi yazicidan yazdirabilecek ve saklayabileceksiniz.
 
Online Randevu Sistemi : www.doktorumonline.net ‘e uye olan hastalariniz nerede olurlarsa olsunlar internet uzerinden randevu alabilecek. Sizin onay ve kontrolunuzde calisacak olan Online Randevu Sistemi ile hastalariniza bir imkan daha saglamis olacak ve gunumuz teknoloji ve yeniliklerini sisteminize kolaylikla adapte etmis olacaksiniz.
 

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4