Hero Online Oyunu Turkce Beta 2

Oyun indir Yorum ekleyin

Hero Online Oyunu Turkce Beta 2Hero Online Oyunu Turkce Beta 2 2005 yilinda Netgame tarafindan yazilmistir. Kore’de daha cikar cikmaz en populer ilk bes oyun arasina girerek buyuk bir basari elde etti. Bu basari sadece Kore ile sinirli kalmadi; butun uzak doguda ozellikle Cin, Tayvan ve Japonya da oyuncular oyunu buyuk bir begeni ile karsiladilar. Hero Online ayni basariyi 2006 yili sonunda Kuzey Amerika da tekrarlandi. Orta asyayi kasip kavuran devasa online oyun Hero Online artik Turkiye’de ve Turkce. Oyunun hikayesi meshur savas sanatlar romancisi KUM KANG tarafindan yazilmistir. Hikayedeki karisik iliskiler ve olaylar dizisi onun tarafindan kurgulanmistir. Oyunculari karakterleri bir cok degisik stili ogrenecekler ve bunlar kendi ozel hareketler, saldirilar ve vurus tekniklerine sahip olacaklardir. Her oyuncu iki skill sistemi, hareket becerileri ve saldiri stilleri gelistireceklerdir. Oyuncular becerilerini gelistirdikce sinema dunyasinin akrobatik hareketlerini ve wuxia efsanevi savas sanatlarini, binalarin tepesinden, duvarlarin ustunden ucan, su uzerinden kosma ve durma gibi yetenekler kazanacaktirlar. Oyuncular essiz odullendirme sistemi ve yaratiklar avla gelistirilen devamlilik gosteren eden skill gelistirme sistemi, evcil hayvan beslemek onlara binmek savasmak ve onlarin ticaretini yapmakla yepyeni bir dunyaya adim atacaklardir.

Turkce versiyon, Turkce website, Turk Gmler, Turkce Musteri destekleri ile Turkiye’de ofis acan GamesArena siz online oyun severlere en iyi hizmeti vermek istemektedir.

Su anda Amerika versiyonunda binlerce Turkun oynadigi Hero Online sadece Turkler icin ve Turkce olarak yeni serverlari acildi.

Oyunun hikayesi

Oyunun gectigi yer ve konsepti oyunun hikayesi ile derin baglar icermektedir. Cok eski bir efsaneye gore bir kahraman olan Qin Shi Huangdi (Qin Shi Huang olarak da bilinmektedir) Cin’i birlestirerek kaos ve kargasa cagina bir son vermistir. Kendisine “Gokyuzunun Oglu” diyen Qin Shi Huangdi, bir gun olumsuz olmayi duslemekteydi. Hirsi o kadar buyuktu ki, butun topraklarinda olumsuzlugun sirrini arastirmak uzere yuzlerce Taoist gizemci ve onlarla birlikte yuzlerce cocugu kurban olarak gonderdi. Bir Tanri olma cabasinda kendisine karsi cikan herkesi yorulmadan ve acimasizca ortadan kaldirdi. Ve ne yazik ki, her seyin bir sonu oldugu icin, Qin Shi Huangdi Imparatorluk Hanedaninin cokusune ve kendi olumune de engel olamadi.
Saray yakilip yerle bir olduktan sonra, Huangdi’nin saninin ve servetinin izleri ortadan kaybolmus oldu. Yillar sonra, gizemli bir sekilde ortaya cikan ve dunyada varolan her seyi yok etmeye calisan 12 tane canavar “Seytan” geldi. Kimse onlar durduramadi, hatta Efsanevi Shaolin rahipleri bile bu Seytani gucun karsisinda basarili olamadilar. Ama onlar en kara gunlerini, en buyuk umutsuzluklarini yasarken, gizemli bir kahraman ortaya cikip onlara umut asiladi. Ustun yeteneklerini birlestiren bir plan hazirla, kurdugu tuzakta On Iki Canavari yendi. Gunumuze dek kimse On Iki Canavarin bu topraklari neden yagmaladigini tam bilmiyor, ama soylentilere gore canavarlar Qin Shi Huang’in sahip oldugu en buyuk hazineyi – Bin Yillik Hazinesini ariyorlardi. Kahraman, gelmis gecmis zamanlarin en buyuk savascisi oldu ve halk ona Buyuk Ejderha adini koydu. Buyuk Ejderha butun topraklarda adalet, durustluk dagitti ve halk gercek barisi yasadi. Buyuk Ejderha yasadikca, topraklardaki insanlarin tehlike yasamayacagi kehaneti bile yapildi. Ancak 20 yil sonra bir gun kendi karisinin kollarinda olu olarak bulundu. Soylentiler buna 12 seytanin parmagi oldugu
yonunde idi. Dedikodular hizla yayildi 12lerin dondugu ve dehsetleri ile yine ulkeyi kana ve dehsete bogacaklari seklinde. Artik herkes umutsuzca yeni bir kahramanin gelisini beklemeye basladi.

# Yaratiklari oldurerek seviye (level) atliyorsunuz ve her seviyeye gore yaratiklar mevcuttur.

# Yaratiklardan cikan silahlari, giysileri ve takilari satabilir yada kullanabilirsiniz.

# Parti sistemi ile arkadasinizla yaratigi beraber oldurebilirsiniz.

# Petler (yardimci) ile oldurmeye calistiginiz yaratigi onun da atak yapmasi ile daha kolay oldurebilirsiniz.

# Gorevler ile yaratik oldurmeden seviye atlayabilirsiniz.

# Her an biriyle pvp yapabilirsiniz. (Savas)

# Ayrica bu oyunda seviye sistemi farklidir. 25 seviye yerine 2 dan 5 kyu denilir.

# Hasar aldiginiz da kendinizi iyilestirebiliyorsunuz.

# Yay, uzun kilic, kisa kilic, balta tarzi silahlar kullanabilirsiniz.

# Oyun da klanlar vardir ve istediginiz kisiyi kendi klaniniza alabilirsiniz. Puani yuksek guildler pelerin giyebilir ve isminin basina sembol koyabilir.

# Pazar sistemi ile tezgah acip esyalarinizi satabilirsiniz.

# Trade sistemi ile esyalari takas yapabilirsiniz.

# Arkadaslarinizi listenize ekleyip online olup olmadigini, nerde oldugunu ve konusmak icin oyun da ki mesajlasma programini kullanabilirsiniz.

# Oyunun kontrollerini ogrenmek cok kolay, “H” harfine basarak kontrolleri ogrenebilirsiniz.

Hero Online Oyunu Turkce Beta 2

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4