NET Framework 3.5

Program indir Yorum ekleyin

NET Framework 3.5NET Framework 3.5 yazilimi .NET Framework 3.0 surumune eklenen yeni ozelliklere ilavelerde bulunmustur. Ornegin, Windows Workflow Foundation (WF), Windows Communication Foundation (WCF), Windows Presentation Foundation (WPF) ve Windows CardSpace’deki ozellik kumeleri. Ek olarak .NET Framework 3.5, bircok teknoloji alaninda, degisikliklerin bozulmamasi icin yeni derlemeler olarak eklenmis bazi yeni ozellikler icerir.

Bunlar asagidakileri icerir:

* Dil ile Tumlestirilmis Sorgu (LINQ) ve veri duyarliliginin derin tumlestirmesi. Bu yeni ozellik, ayni soz dizimini kullanarak bircok turdeki SQL verisi, koleksiyon, XML ve DataSet projeksiyonlarini filtreleyen, numaralandiran ve olusturan LINQ ozellikli dillerde kod yazmanizi saglar.
* ASP.NET AJAX, en populer tarayicilarin tumunde calisan daha verimli, daha etkilesimli ve yuksek duzeyde kisisellestirilmis Web deneyimleri olusturmanizi saglar.
* AJAX, JSON, REST, POX, RSS, ATOM ve bircok yeni WS-* standardi gibi WCF hizmetleri olusturmaya yonelik yeni Web protokolu destegi.
* WF, WCF ve WPF icin Visual Studio 2008’de, yeni is akisi kullanan hizmet teknolojisi dahil olmak uzere tam arac olusturma destegi.
* .NET Framework 3.5 temel sinif kitapliginda (BCL) bircok ortak musteri istegini karsilayan yeni siniflar.

Onemli! .NET Framework 3.5’in onceki yayim oncesi surumlerini yuklediyseniz, bu yuklemeyi calistirmadan once Program Ekle veya Kaldir’i kullanarak onlari kaldirmaniz gerekir.

NET Framework 3.5

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4