Avast 4 Home Edition 4.8 Turkce

Program indir Yorum ekleyin

Avast 4 Home Edition 4.8 TurkceAvast 4 Home Edition 4.8 programi tam guvenlikli bir anti virus yazilimidir. Ev kullanicilarinin tam istedigi turde bir guvenlik programi olup sistemleri zorlamadan ve size hissettirmeden bilgisayarinizin tam guvenligi saglar. avast! 4 Professional Edition odul sahibi son teknoloji ile uretilmis mukemmel bir koruma programidir. Sisteminiz ve verilerinizi viruslere ve benzer zararli yazilimlara karsi korur. Sinifindaki en profesyonel cozumu sunan avast! Professional ile Windows tabali her hangi bir isletim sisteminizi tamamen guvenli hale getirebilirsiniz.

Ozellikleri:

* AntiVirus Kernel: Tum formatlari taniyip tarayabilme ozelligi sayesinde sisteminizi tamamen korur. Odul kazanmistir!
* Kolay Kullanilabilir Arayuz: Istediginiz tum ayarlari tek bir pencereden yapabilirsiniz.
* Yerlesik Koruma: Sistem dosyalarinizi email hesaplarinizi her turlu verinizi korur.
* Network Korumasi: Windows NT/2000/XP/2003 sistemlerinde network korumasi saglayabilme ozelligi aginiza sizmaya calisanlara karsi da bir guvenlik sistemi olusturur.
* Web Korumasi: Microsoft Internet Explorer, FireFox, Mozilla ve Opera browserlarinda kullanilabilen bu ozellik ile HTTP sunucularindaki bir cok belirlediginiz sitenin trafigini daha da guvenli hale getirebilirsiniz. Trafikten gelebilecek zararlara karsi sizi ve sisteminizi korur.
* Otomatik Guncellemeler: Virus koruma programlarinin en kilit noktalarindan birisi olan guncellemeler avast! Pro Edition ile her an yapilabiliyor. Bu sayede son cikan viruslere trojanlara ve bilumum zararli yazilimlara karsi sisteminizi koruyabiliyorsunuz.
* Avast!Cleaner entegreli: Malware`lere karsi koruma saglamak icin Cleaner yazilimi entegre edilmistir. Ayrica Cleaner ile icerigi bozulmus dosyalari bulabilir duzeltebilir iyilestirebilir onarabilirsiniz.
* 64-Bit Windows destekli

Avast 4 Home Edition 4.8 Turkce

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4