Sifre Kurtarma programi Multi Password Recovery 1.0.9

Program indir Yorum ekleyin

Sifre Kurtarma programi Multi Password Recovery 1.0.9Sifre Kurtarma programi Multi Password Recovery 1.0.9 programi cok fonksiyonlu bir sifre kurtarma ve cozum aracidir. MPR 80’den fazla populer uygulamada girmis oldugunuz sifreleri bulup geri getirmenize yardimci oluyor. Bu programlar arasinda FTP programlari, e-posta istemcileri, anlik mesajlasma programlari, tarayicilar ve diger program turleri bulunuyor. Program ayni zamanda asterisks’ler (yildizli sifreler) altinda saklanan gizli parolalari da gosteriyor. SAM dosyalarini kopyalamaniza ve yeni sifreler uretmenize yardimci olan bu program ile W2K/XP/2K3 isletim sistemleri altinda MPR bloke edilmis okuma dosyalarina da erisebiliyorsunuz.

Multi Password Recovery (MPR) – multifunctional password decryption, removal and auditing solution for Windows. MPR instantly finds and recovers passwords from more than 80 popular applications (FTP, E-mail clients, IM, Browsers and so on). It can also delete stored passwords, shows passwords hidden under asterisks, copies SAM file and can generate new passwords. Under W2K/XP/2K3 MPR is able to process blocked for reading files.Sifre Kurtarma programi Multi Password Recovery 1.0.9Sifre Kurtarma programi Multi Password Recovery 1.0.9 programi cok fonksiyonlu bir sifre kurtarma ve cozum aracidir. MPR 80’den fazla populer uygulamada girmis oldugunuz sifreleri bulup geri getirmenize yardimci oluyor. Bu programlar arasinda FTP programlari, e-posta istemcileri, anlik mesajlasma programlari, tarayicilar ve diger program turleri bulunuyor. Program ayni zamanda asterisks’ler (yildizli sifreler) altinda saklanan gizli parolalari da gosteriyor. SAM dosyalarini kopyalamaniza ve yeni sifreler uretmenize yardimci olan bu program ile W2K/XP/2K3 isletim sistemleri altinda MPR bloke edilmis okuma dosyalarina da erisebiliyorsunuz.

Son Surum 1.0.9 (17-Mart-2008) Degisiklikleri:

[+] Yeni Modul: MySpaceIM
[+] MPR sifre silme islemlerinde artik onay icin soru soruyor
[*] Sifre cozme sihirbazinda yeni moduller
[-] CuteFTP 8 icerisindeki Hizli Baglanti sifreleri kurtarilamiyor
[-] Eski CuteFTP surumleri icin gelistirilmis sifre kurtarma

Not: Programin deneme surumu (ucretsiz) size kurtarilan sifrenin sadece ilk karakterini gostericektir. Sifrenin tamamini gormek icin ve programin ek ozelliklerinden tamamen faydalanabilmek icin programin tam surumunu (ucretli) almaniz gerekmektedir.

Multi Password Recovery (MPR) – multifunctional password decryption, removal and auditing solution for Windows. MPR instantly finds and recovers passwords from more than 80 popular applications (FTP, E-mail clients, IM, Browsers and so on). It can also delete stored passwords, shows passwords hidden under asterisks, copies SAM file and can generate new passwords. Under W2K/XP/2K3 MPR is able to process blocked for reading files.

Sifre Kurtarma programi Multi Password Recovery 1.0.9

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4