Face Smoother 1.38

Program indir Yorum ekleyin

Face Smoother 1.38 programi ile yuzunuzdeki tum puruzleri kaldirabilir daha guzel bir yuz gorunumu saglayabilirsiniz. Ev kullanicilari dusunulerek tasarlanmis bu program sayesinde yuzlerle program arasinda bogulmaktan kurtulacaksiniz. Ustelik cok iyi bilmeyide gerektirmeyen bir programdir. Kolay kullanici yuzu ile istediginiz sonucu kisa zamanda alacaksiniz. Programin ozellikleri bununla kalmiyor. Resimi cektikten sonra boyutunu ayarlayabilir isterseniz yonunu degistirebilirsiniz. Parlaklik oranini az buldugunuz resimlerin renk ayarlarini yapabilirsiniz. Programin tam profesyonel olmadigindan kaynaklanan kucuk bir ozelligi var yuzu duzeltirken secme olanagi olmadigindan gozlerdede ayni islemi uyguluyor bu yuzden goz uzerlerinde bir netsizlik soz konusudur. Bu sorunda ilerde surumler guncellenirken dikkat edilecektir diye umuyoruz.

Face Smoother is a special photo editing software. Sometimes the face skin on the photo does not look fine. Face Smoother smoothes the face skin in an easy and fast way and makes the photo more beautiful.

Face Smoother 1.38Face Smoother 1.38 programi ile yuzunuzdeki tum puruzleri kaldirabilir daha guzel bir yuz gorunumu saglayabilirsiniz. Ev kullanicilari dusunulerek tasarlanmis bu program sayesinde yuzlerle program arasinda bogulmaktan kurtulacaksiniz. Ustelik cok iyi bilmeyide gerektirmeyen bir programdir. Kolay kullanici yuzu ile istediginiz sonucu kisa zamanda alacaksiniz. Programin ozellikleri bununla kalmiyor. Resimi cektikten sonra boyutunu ayarlayabilir isterseniz yonunu degistirebilirsiniz. Parlaklik oranini az buldugunuz resimlerin renk ayarlarini yapabilirsiniz. Programin tam profesyonel olmadigindan kaynaklanan kucuk bir ozelligi var yuzu duzeltirken secme olanagi olmadigindan gozlerdede ayni islemi uyguluyor bu yuzden goz uzerlerinde bir netsizlik soz konusudur. Bu sorunda ilerde surumler guncellenirken dikkat edilecektir diye umuyoruz.

Face Smoother is a special photo editing software. Sometimes the face skin on the photo does not look fine. Face Smoother smoothes the face skin in an easy and fast way and makes the photo more beautiful.

Program Deneme Surumudur, Tam Surum : $29.95 dir

Face Smoother 1.38

Face Smoother 1.38

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4