Ad-Aware 2008 7.1.0.8

Program indir Yorum ekleyin

Ad-Aware 2008 7.1.0.8Ad-Aware 2008 7.1.0.8 programi RAM (bellek), registry (kayit girdileri), hard disk, komple sistem ve harici depolama aygitlarini tarama kabiliyeti ile taninan odullu bir spyware kaldirici. Ad-Aware kotu niyetli data-mining, reklam ve izleme komponentlerini bulmanizda size en basarili ve en hizli cozumu sagliyor. Sisteminizi tertemiz hale getiren ve internet gezintilerinizde sizlere en iyi gizliligi saglamayi amaclayan bu program ucretsiz surumu ile birkac ozelligi kisitlasada bilgisayarinizdaki guvenligi tamamliyor. Bilgisayariniza bulusabilecek veya bilgisayarinizda bulunan tum spyware, adware, trojan, worm gibi kotu niyetli yazilimlari Ad-Aware 2008 ile kolaylikla kaldirabilirsiniz. Bilgisayarinizdan maksimum performansi surekli olarak almak istiyorsaniz bu tip kotu icerikli yazilimlardan arindirmali ve sisteminizi temiz tutmalisiniz. Ad-Aware size bu konuda yardimci olan en populer programlardan biri.

Ad-Aware 2008’nin ucretsiz surumu yeniden dizayn edilmis yepyeni motoru ve gelismis zincirleme kod tanimlamasi, tanimlama guncellemeleri, tek tiklama ile web gecmisi temizleme, coklu tarayici destegi ve daha bir cok yeni ozellik ile bilgisayarinizda koruma sagliyor. Ayrica Lavasoft ThreatWork bildirimi ile suphelendiginiz dosyalari analiz icin ureticiye bildirebiliyorsunuz. Bunun yaninda rootkit kaldirma sistemi, gelistirilmis tehdit saptamasi, hizli guncellemeler ve 32-bit ve 64-bit Windows Vista uyumu program icerisinde gelistirilmis bulunuyor. Editor Notu: Programin ucretli Plus ve Pro surumlerinden satin almadan ucretsiz surume devam ettiginiz takdirde Ad-Aware sizlere bazi ek ozelliklerden faydalanma imkanini sunmuyor. Bunlarin arasinda anti-virus korumasi, otomatik definition file (tanimlama dosyasi) guncelleme, gercek zamanli koruma araci Ad-Watch aktiflestirme vb. birkac ozellik daha bulunuyor. Fakat ucretsiz surum ile kendiniz son cikan tanimlama dosyalarina programi guncelleyebiliyor ve bilgisayariniza akilli ve tam taramalar yapabiliyorsunuz.

Not: Program kurulumdan sonra size aktivasyon kodu soruyor “Use Free” (Ucretsiz Kullan) tusuna basarak Ad-Aware 2008 (ucretsiz surum) kullanimina devam ediniz.

Ad-Aware 2008 7.1.0.8

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4