BurnAware Free Edition 1.3.1

Program indir Yorum ekleyin

BurnAware Free Edition 1.3.1BurnAware Free Edition 1.3.1 programi ucretsiz versiyonu size kolay bir sekilde CD/DVD medya dosyalari yazdirmaniza olanak taniyor. Sadece medya dosyalarini degil her turlu verinizi bu ucretsiz ve kolay kullanimli program sayesinde CD ve DVD’lerinize depolama imkanina sahipsiniz. Blu-Ray ve HD-DVD formatlarinda da yazdirma islemi yapabilmenize olanak saglayan ucretsiz sinirli sayidaki programdan birisi olan BurnAware ile yazim islemleriniz hic bu kadar kolay ve ucuz olmamistir. Birden fazla kullanima izin veren diskler dahil bir cok disk destegi olan BurnAware ile yazdirma islemleriniz artik cok daha kolay olacak.

BurnAware allows you to easily perform the most common disc burning operations: write to all CD/DVD media types, including Blu-Ray (BD-R/BD-RE); create and burn disc images; write multi-session discs; verify the integrity of files; burn your compilations directly on optical media, without having to wait for hard drive staging first and much more. Its proprietary burning algorithm provides the highest level or fault-tolerance, error-free burning and data integrity. BurnAware Free Edition has a modern interface and supports Windows NT/2000/XP and Vista (32 and 64 bit). The application is free and contains absolutely no adware or annoying banners.BurnAware Free Edition 1.3.1BurnAware Free Edition 1.3.1 programi ucretsiz versiyonu size kolay bir sekilde CD/DVD medya dosyalari yazdirmaniza olanak taniyor. Sadece medya dosyalarini degil her turlu verinizi bu ucretsiz ve kolay kullanimli program sayesinde CD ve DVD’lerinize depolama imkanina sahipsiniz. Blu-Ray ve HD-DVD formatlarinda da yazdirma islemi yapabilmenize olanak saglayan ucretsiz sinirli sayidaki programdan birisi olan BurnAware ile yazim islemleriniz hic bu kadar kolay ve ucuz olmamistir. Birden fazla kullanima izin veren diskler dahil bir cok disk destegi olan BurnAware ile yazdirma islemleriniz artik cok daha kolay olacak. Modern arayuzu ve Windows 98/NT/2000/XP/Vista (32,64-bit destegi de mevcut) desteklemesi ile her isletim sisteminde kullanabilen program herhangi bir adware, spyware veya reklam icerigi barindirmamaktadir.

BurnAware allows you to easily perform the most common disc burning operations: write to all CD/DVD media types, including Blu-Ray (BD-R/BD-RE); create and burn disc images; write multi-session discs; verify the integrity of files; burn your compilations directly on optical media, without having to wait for hard drive staging first and much more. Its proprietary burning algorithm provides the highest level or fault-tolerance, error-free burning and data integrity. BurnAware Free Edition has a modern interface and supports Windows NT/2000/XP and Vista (32 and 64 bit). The application is free and contains absolutely no adware or annoying banners.

Features:

* Absolutely FREE. No spyware, no adware, no banners
* Writes to all CD/DVD media types including Blu-Ray (BD-R/BD-RE)
* Writes discs from disc images
* Writes DVDs from DVD-Video files
* Writes Audio CDs from WAV, MP3, or WMA files
* Creates disc images
* Supports all current hardware interfaces
* On-the-fly writing for all image types
* Writes Multi-Session to all supported media formats
* Auto-verification of written files
* Supports unicode for multi-byte languages
* Clean, flexible, easy to use interface
* Supports Windows NT/2000/XP/Vista (32 and 64 Bit)

What’s New in version 1.3.1 Beta: Due to AVG issues protection system replaced with ASProtect

Yapimci : http://www.glorylogic.com/

BurnAware Free Edition 1.3.1

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4