CCleaner 2.10.618

Program indir Yorum ekleyin

CCleaner 2.10.618 programinin Acilimi Crap Cleaner olan CCleaner programi ile bilgisayarinizda bulunan gereksiz dosyalari silerek daha istikrarli ve performansli bir sistem elde edebilirsiniz. Kucuk boyutuna ragmen sistem temizligi konusunda cok guclu olan bu ucretsiz program bilgisayarinizin tertemiz hale gelmesini ve ilk gunku gibi hizli calismasini sagliyor. “Cleaner” isimli sekme bilgisayarinizda bulunan gereksiz dosyalari silmenize yardimci olan temizlik bolumu. Iki alt bolumden olusan temizleme bolumunde Windows ve Uygulamalar isimli iki bolum ile karsilasiyorsunuz. Ilk bolum “Windows” isletim sisteminizin ozellikleri ve ona baglantili olan yazilimlarla (Internet Expolrer, Windows Explorer) ilgili temizlik seceneklerini belirleyebildiginiz bolum.

Ikinci bolum “Uygulamalar” ise bilgisayarinizda yuklu olan programlarin (Firefox, Opera, Safari, Adobe Photoshop, Adobe Reader, Microsoft Office, Nero, WinRAR, Media Player, eMule vb.) bilgisayarinizda biraktigi kalintilari ve yarattigi cop dosyalari temizlemenize yardimci oluyor.

Bilgisayarinizdaki isletim sistemi ve yazilim temizligini gerceklestirdikten sonra Kayit Defteri (Registry) bolumunuzdeki butunlugu sagla sisteminizin performansinizi daha da arttirabilirsiniz. Kayit Defteri bolumunde DLL Dosyalari, ActiveX ve Class Sorunlari, Kullanilmayan Dosya Uzantilari, Yukleyiciler, Yardim Dosyalari vb. secenekler ile isletim sisteminizdeki sorunlari tarayabilir ve bunlari CCleaner’a cozdurebilirsiniz.

Not: Program guncellendikce isletim sistemindeki ve programlardaki temizleme ozellikleri gelistiriliyor. Windows icerisindeki ve yazilimlardaki yeni ve eski bolumler ile ilgili uyum, tarama, sorun giderme ve temizleme ozellikleri programa ekleniyor. Programin surum guncellemelerindeki yenilikleri takip etmek icin bu adrese bakabilirsiniz.

* Programi Turkce olarak kullanabilmek icin kurulum sirasinda diller arasindan Turkce’yi secin.

Yapimcisi : http://www.ccleaner.com

CCleaner 2.10.618

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4