Linguatic Sozluk 1.2

Program indir Yorum ekleyin

Linguatic Sozluk 1.2 programi Gelismis ozelliklere sahip ve size bir sozlukten cok daha fazlasini verecek nitelikte ozelliklere sahip, hizli, pratik ve islevsel ayni zamanda sesli lider bir sozluk yazilimidir. Cevirisini yapmak istediginiz kelime yada metine belirlenen fare ve klavye tus kombinasyonu ile basit bir sekilde tikla Linguatic iin kapsamli sozluk veritabanindan istenen sonuclar Linguatic Sozluk penceresinde aninda gosterilir. Bu kelime yakalama methodu bir cok degistirilebilir ozellik icermektedir.

Ornegin ;

– Belirlenen fare ve klavye kombinasyonu ile bir yada bir den fazla kelime uzerinde surukleyerek,
– Fare kursorunu kelimenin uzerine getirip belirlenen tus kombinasyonuna basarak,
– Imlecin bulundugu kelime uzerindeyken belirlenen tus kombinasyonuna basarak,
– Fare kursorunu kelimenin uzerinde belirlenen surede bekleterek.

Otomatik Tamamlama

Otomatik tamamlama ozelligi tam kelimeyi yada metni unuttugunuzda size yardimci olmaktadir. Arama kutusuna kelimeyi yazmaya basladiginiz anda yazdiginiz kelimenin ilk karakterleri ile baslayan acilir menu icinde bir kelime listesi cikarak kelimeyi tamamlamaniza yardimci olmaktadir. Bu ozellik hem Linguatic Sozluk programinda hemde linguatic web sitesinin arama sayfasinda kullanilabilir.

Masaustu Uygulamalarinda Herhangi Bir Metni Yakalama

Linguatic Sozluk e-posta, web sayfasi, dokuman yada sohbet programlarinizda hizli bir sekilde ceviri yapmanizi saglar. Herhangi bir metni yakalayabilme ozelligi Word, Excel, Outlook, Internet Explorer, Adobe Reader ve MSN Messenger gibi bir cok masaustu uygulamalari ile calisabilmektedir.

Ayni Anda Bircok Sozlukten Arama Yapma

Arama kutusuna kelime yada metni yazarak enter yada arama butonuna bastiginizda, kelime Linguatic’in veri tabanindaki tum sozluklerde aranir, istenen sonuclar sozluk bazinda gruplanarak ekranda gosterilir.

Ayarlanabilir Ek Arama Secenekleri

Linguatic Sozluk arama seceneklerinin degistirilebilmesine olanak saglamakta ve istenilen sonuclara daha cabuk ulasmaniza yardimci olmaktadir. 4 cesit arama secenegi mevcuttur.

– Tam kelime secenegi ile yazilan kelimenin tum karakterleri ile veritabaninda arama yapilir.
– Iceren secenegi ile yazilan kelimenin karakterleri icinde gecen tum kelimeler veri tabaninda aramasi yapilir.
– Ile baslayan secenegi ile yazilan kelimenin ilk karakterleri ile baslayan kelimeler veri tabaninda aramasi yapilir.
– Ile biten secenegi ile yazdiginiz kelimenin son karakterleri ile biten kelimeler veri tabaninda aramasi yapilir.

Arama Tarihcesi

Linguatic Sozluk arama yaptiginiz son 100 kelimenin listesini tutar. Bu ozellik sayesinde istenildigi zaman onceden arama yapilan kelimeler listelenebilir ve yeniden aratilabilir.

Metin Seslendirme Motoru

Metin seslendirme motoru ozelligi ile kelime yada metnin telaffuzunu ogrenebilirsiniz.

Ayarlanabilir Ek Gorunum Tipleri

Linguatic Sozluk size gorunum tiplerini tercihinize gore degistirebilme olanagi saglamaktadir. Linguatic Sozluk’u ayarlar ekranindaki gorunum sekmesinden 45 den fazla aktif gorunum tiplerinden birini secerek kullanabilirsiniz. Ayrica sectiginiz aktif gorunumun renk tonu ve saturasyonunu da degistirebilirsiniz.

Otomatik Guncelleme

Linguatic Sozluk’u guncel surumleri ciktiginda otomatik olarak indirebilir ve yeni versiyona yukseltebilirisiniz. Ayarlar ekranindaki baglanti sekmesinden baglanti ayarlarinizi ve otomatik guncelleme zamanini degistirebilirisiniz. Isterseniz otomatik guncelleme islemini elle yapabilirsiniz.

Coklu Dil Destegi

Linguatic Sozluk un coklu dil destegi mevcuttur. Ayarlar ekranindaki gorunum sekmesinden, tum ekralardaki arayuzleri aninda ve kolayca istediginiz dile cevirebilirsiniz.

Yapimcisi : http://linguatic.com

Linguatic Sozluk 1.2

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4