Cd Dvd Kopyalayici CopyToDVD SE 4.02

Program indir Yorum ekleyin

Cd Dvd Kopyalayici CopyToDVD SE 4.02 Cd Dvd Kopyalayici CopyToDVD SE 4.02 CopyToDVD SE, VSO Software’in unlu CopyToDVD yaziliminin sade ve ucretsiz sunulan surumudur. Asil surumundeki bazi ozellikler kaldirilmistir fakat temel islevlerini yetire getirebilmektedir.

Muzik, film, video, fotograf ve veri dosyalarini kolayca yedekleyebileceginiz yazilim, bu dosyalari CD ve DVD’lere cesitli yollarla yazdirabilmektedir. En onemlisi de FileDepot teknolojisine destek vermesidir.

Yalnizca birkac tiklama ile dosyalari, klasorleri, resimleri, fotograflari ve muzik dosyalarini CD-DVD’ler uzerine yazdirabilmenize imkan taniyan yazilim kullanici dostu bir arayuze sahiptir.

Yazilimin Genel Ozellikleri

Ses: MP3, WMA, OGG ve APE dosya bicimleriyle Audio CD’ler olusturma.

Veri: Coklu oturum destegi ile ISO/Joliet/UDF bicimleri kullanilarak CD veya DVD’ler olusturma.

Video: Evinizdeki oynaticida oynatabileceginiz yuksek uyumluluk duzeyine sahip DVD Video yedekleri olusturma.

Ayarlar: Sahip oldugunuz yazilimin genel davranislarini sizin gereksinimlerinize uygun bicimde kisilestirebilmeniz icin gerekli olan izini veren cok sayida ayarlamaya sahiptir.

Uyumluluk Tum populer bicimler ve tum CD-DVD yazdirma aygitlari ile uyumludur.

Gelistiriciler: CopyToDVD yaziliminin komut satiri ve toplu kullanim uygulamalari CD-DVD yazdirma ozelliklerine eklendi.

Kralprogram.net aciklamasi = Cd Dvd Kopyalayici CopyToDVD SE 4.02 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Cd Dvd Kopyalayici CopyToDVD SE 4.02 yazilim ureticisi degildir. Cd Dvd Kopyalayici CopyToDVD SE 4.02 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://www.lgsoftwareinnovations.com/

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4