Corel DVD MovieFactory

Program indir Yorum ekleyin

Corel DVD MovieFactoryCorel DVD MovieFactory programi videolariniza veya resimlerinize yenilikler yapabileceginiz ayrica sinamalardaki filmlerde gordugunuz gibi profesyonel efektler verebilmenize olanak saglayan ve icinde sayisiz ozellik bulunan bir yazilimdir. Aynen eski yayinlanan versiyonlarindaki gibi kullanici dostu arayuzu ile kullanim kolayligi sagliyor. Fazla zaman harcamadan kisa sureler icerisinde profesyonel gorunumu olan yuksek cozunurluklu dvd formatlarinda videolar hazirlayabilirsiniz. Blu-ray cd format desteginide sunmasi ile Hd videolarinizi cd lere dogrudan yazidirabiliyorsunuz. Corel DVD MovieFactory programinin diger bir ozelligi ise “edit room” yani oda duzenleme uygulamasi sayesinde kendi evinizdeki kameraniz ile profesyonel denilebilecek nitelikte ev filimleri yapabilirsiniz.

Basit birkac mause hareketi ile hazir sablonlari kullanarak karmasik sayilabilen sahneleri bile kolayca yapabilirsiniz. Videolardaki muzikleri kesip yerlerine kendi seslerinizi ekleyebilir yada extra fotograflar montaj edebilir ve istediginiz sekilde kisisellestirebilirsiniz. Bircok sayamayacagimiz kaynaktan dijital media dosyalarini yakalayan bu program ile slayt gosteri animasyonlari da yapabilirsiniz. Her turlu video dosyasini bir biri ile donusturebilir ve duzenleyebilirsiniz. Ozellikle Tv yayini yapan firmalarin kullandigi Corel DVD MovieFactory programi ile videolar uzerinde yapamayacaginiz bir duzenleme hemen hemen yoktur. Ustun ozellikli bir programdir.

Editor Notu: Bu program 30 gunluk deneme surumudur. Eger hosunuza gider satin almak isterseniz full surumunu yapimcinin sitesinden 48.50 Euro odeyerek alabilirsiniz.

Program Yapimcisi: http://www.corel.com

Corel DVD MovieFactory

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4