Google Chrome

Program indir Yorum ekleyin

Google Chrome
Google Chrome internet tarayicisi ilk ciktigi gunden beri browser kategorisindeki yazilim ureticilerinin ve dunyadaki internet kullanicilarinin buyuk ilgisini toplamistir. Internet explorer veya mozilla firefox gibi web tarayicilarina alternatif olarak kullanabileceginiz chrome, gozleri yormayan tasarimi ve guvenirligi bakimindan diger tarayicilara acik ara fark atmaktadir. Bizzat Kralprogram editoru olarak test ettigim bu yazilim hakikatten saatlerce internette sorf yapsaniz bile yorulmadan kullanabiliyorsunuz. Guvenirlilik ve hizli sayfalari acma bakimindan chrome kadar iyi bir tarayiciya rastlamadim diyebilirim. Google firmasi kendi resmi web sayfasinda veya cesitli bloglarinda acik bir dille trayicinin ozelliklerinden bahsediyor fakat bizde siz degerli ziyaretcilerimiz icin chrome’nin bazi ozelliklerinden bahsetmek istiyoruz.Google Chrome
Google Chrome internet tarayicisi ilk ciktigi gunden beri browser kategorisindeki yazilim ureticilerinin ve dunyadaki internet kullanicilarinin buyuk ilgisini toplamistir. Internet explorer veya mozilla firefox gibi web tarayicilarina alternatif olarak kullanabileceginiz chrome, gozleri yormayan tasarimi ve guvenirligi bakimindan diger tarayicilara acik ara fark atmaktadir. Bizzat Kralprogram edtioru olarak test ettigim bu yazilim hakikatten saatlerce internette sorf yapsaniz bile yorulmadan kullanabiliyorsunuz. Guvenirlilik ve hizli sayfalari acma bakimindan chrome kadar iyi bir tarayiciya rastlamadim diyebilirim.

Google firmasi kendi resmi web sayfasinda veya cesitli bloglarinda acik bir dille trayicinin ozelliklerinden bahsediyor fakat bizde siz degerli ziyaretcilerimiz icin chrome’nin bazi ozelliklerinden bahsetmek istedik.

Google Chrome’nin Genel olarak bazi ozellikleri:

* Her yaptiginiz islem icin tek bir kutucuk ile islemlerinizi yapabilirsiniz. Ornegin tarayinin arac cubuguna bir kac harflik arama sozcugunu girdiginizde uyumlu olabilecek sitelerin listesini cikartabiliyor. Bu siteler hakkinda oneriler alip gitmek istediginiz siteye zaman kaybi olmadan ulasabiliyorsunuz.

* Her sitenin sayfasini ayri bir tarayici sekmesinde acabilirsiniz. Bu sayede ekran kalabaligi yasamadan tek browser uzerinden siteleri dolasabilirsiniz. Ayrica actiginiz yeni sekmede en cok ziyaret ettiginiz sitelerin ekran goruntusuyle birlikte linklerini, en fazla kullandiginiz favori siteleri ve son kapattiginiz siteleri detaylica gorebilirsiniz.

* En fazla ziyarette bulundugunu web sayfalarinin onizleme seklinde kucuk resimlerini gorebilirsiniz. Bu ozellik gezindiginiz en iyi sayfalariniza aninda bir muse tiklamasiyla erisebilmenizi saglar.

* Begendiginiz uygulamalara veya web sitelerini masaustunuze kisayollar atayarak daha hizli erisim imkani saglayabilirsiniz.

* Dinamik tarayici sekmeleri ile birden fazla yada istediginiz kadar web sayfasini sekmeler halinde toplayabilirsiniz. Bu safede sitelere hizli erisim saglayabilirsiniz.

* Tarayici sekmelerinde bir hata olustugunda Google Chrome sadece o sayfayi kapatir ve diger sayfalardaki islemleriniz zarar gormez. Cokme kontrollu bu ozellik dunyada sadece chrome’de vardir.

* Gizlice sorfmu yapmak istiyorsunuz? gezindiginiz sayfalarin web gecmisinin gorunmesini istemiyormusunuz? Cevabini evet ise gizli gezinme modunu isaretleyerek bu islemleri yapabilirsiniz.

* Guvenlik konusunda ustun ozelligi olan bu browser, internet uzerinden kimlik hizsizligi yapan ya zararli kodlar dagitip bilgisayarinizi tehtit etmeye yonelik islem yapan sitelerin hepsini engelliyor.

* Basit mause harekeri ile favori sitelerinizi olusturabilirsiniz. Adres cubugunda bulunan yildiz simgesine tikladiginizda islem gerceklesiyor. Ayrica baska kisilerin favorilerinize ulasmasini istemiyorsaniz sifre de koyabilirsiniz.

* Dosya indirme yoneticisi ile internetten bir cok dosyayi ayni anda istediginiz bir yere hizlica indirebilirsiniz. Indirme durumunu ise % ve boyut olarak browserden takip edebilirsiniz.

Size Google chrome‘nin genel ozelliklerinden kisaca bahsettik ve kisacasi soylemek gerekirse her bilgisayarda yuklu olmasi gereken bir uygulamadir. Daha detayli bilgi edinmek isterseniz yapimcinin internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

Guncellenme : 19 Nisan 2010

Son surumu : Google Chrome 5.0.375.9

Yapimcisi: Google Chrome

Google Chrome

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4