Ccleaner

Program indir Yorum ekleyin

Ccleaner
Ccleaner programi ile bilgisayarinizdaki gereksiz olan tum dosyalari temizleyerek performansinin artmasini saglayabilirsiniz. Turkce destegi de olan ccleaner ile sistem temizligi yaptiktan sonra daha kararli ve istikrarli calisan bir bilgisayara kavusuyorsunuz. Kendisinin kucuk boyutlu olmasina ragmen hakikatten guzel isler yapip sistemin en ince ayrintisina kadar tarama yapiyor. Buldugu tum gereksiz verileri listeliyor ve sizi onaylamaniz halinde komple kaldiriyor. Gercek ismi Crap Cleaner olan bu yazilim ilk ciktigi gunden beri tum dunyada ilgi odagi olmustur. Bunun sebebi ise sorunsuz bir temizlik yapip sistemde en ufak bir iz birakmadan bilgisayarinizi daha yeni almis gibi tertemiz yapmasidir. Bu sebeple bosuna yer isgal eden yazilimlardan veya dosyalardan kurtuldugunuzda daha hizli ve kararli bir sisteme sahip oluyorsunuz.Ccleaner
Ccleaner programi ile bilgisayarinizdaki gereksiz olan tum dosyalari temizleyerek performansinin artmasini saglayabilirsiniz. Turkce destegi de olan ccleaner ile sistem temizligi yaptiktan sonra daha kararli ve istikrarli calisan bir bilgisayara kavusuyorsunuz. Kendisinin kucuk boyutlu olmasina ragmen hakikatten guzel isler yapip sistemin en ince ayrintisina kadar tarama yapiyor. Buldugu tum gereksiz verileri listeliyor ve sizi onaylamaniz halinde komple kaldiriyor.

Gercek ismi Crap Cleaner olan bu yazilim ilk ciktigi gunden beri tum dunyada ilgi odagi olmustur. Bunun sebebi ise sorunsuz bir temizlik yapip sistemde en ufak bir iz birakmadan bilgisayarinizi daha yeni almis gibi tertemiz yapmasidir. Bu sebeple bosuna yer isgal eden yazilimlardan veya dosyalardan kurtuldugunuzda daha hizli ve kararli bir sisteme sahip oluyorsunuz.

Ccleaner sisteminizi yapilandirmak icin 3 adet bolumden olusuyor. Bunlardan bahsedecek olursak:

Cleaner
Bu ozellik yukardada bahsettigimiz gibi tum gereksiz dosyalari temizlemeye yonelik araclar iceriyor. Neleri temiziliyor? internet sayfalarinin gecmisini, cookie dosyalarini, sistem panosunu hafizasini, chdsk parcaciklarini, eski onyukleme verilerini, windows cetele dosyalarini, son acilan dokumanlarin izlerini, index.dat dosyalarini, gezindiginiz sitelerin adreslerini, otomatik tanimlama formlarini, kayip ve gereksiz olan baslat menusu ve masaustu kisayollarini, menulerin ve sistemin onbellegini, messenger cuteftp winrar media player gibi bircok populer uygulamalarin gecmisini, indirdiginiz dosyalarin izlerini vs.. kisacasi gereksiz olabilecek ve akliniza gelebilen her turlu ise yaramaz dosyayi silebiliyor.

Kayit defteri duzenleyicisi
Bu ozellik ise windows kayit defterindeki hatali girdileri ve isinize yaramadan yer isgal eden verileri temizleyip onarmaya yariyor. Bilindigi uzere kayit defteri windows’un beyni sayilabilir ve buradaki hatali islemler sistemin yorulmasina, kitlenmesine veya cesitli olumsuz sonuclarin dogmasina neden olur. Bu yuzden regedit en iyi sekilde calisiyor olmasi gerekmektedir. Bu modulde; kayip olan ddl dosyalarini, kullanmadiginiz dosyalarin uzantilarini, activex ve class sorunlarini, tip kutuphanesini, uygulamalari ve yazi tiplerini, kisayollarinizi ve yardim dosyalarinizi, baslangic uygulamalarini ve sirasini, mui onbellegini ve kullanmadiginiz yazilimlarin kayit defterindeki ayarlarini yapip en iyi sekilde yapilandiriyor.

Gerekli araclar
Bu menu ise gerekli olan bazi araclari iceriyor. Bilgisayarinizin denetim masasindaki standart program ekle/kaldir uygulamasi gibi yazilimlari kaldirmanizi saglayan bir ozellik eklenmistir. Buna tiklatiginizda sistemde yuklu olan ne kadar yazilim varsa listeliyor ve geriyuklemeyi calistir butonuna bastiginizda istediginiz yazilimi uninstall yapip bilgisayardan en ufak iz birakmadan kaldiriyor. Digeri ise windows baslangicinda calisan uygulamalarin calisip calismayacagini belirlemeniz icin gelistirilmistir. Calismasini istemediginiz yazilimlari pasif duruma getirebilirsiniz. System restore ozelligi ile de son yaptiginiz islemleri gorup temizleyebilirsiniz.

Not: Yazilim kendisini internetten otomatik olarak guncellemektedir. Ayrica Ccleaner‘i Turkce kullanmak isterseniz ilk kurulum yaparken Turkish secenegini isaretlemeniz yeterlidir.

Son Surumu : CCleaner 2.30.1130

Yapimcisi: Ccleaner

Ccleaner

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4