Windows Live Messenger

Program indir Yorum ekleyin

Windows Live Messenger
Windows Live Messenger iletisim programi microsoft firmasinin 2005 yilindan beri gelistirdigi anlik sohbet ve mesajlasma yazilimidir. Dostlarinizla veya tanitiklarinizla bu program sayesinde goruntulu, sesli yada yazili olarak online iletisim kurabilirsiniz. Eski surumleri Windows kurulumu ile birlikte yuklendigi icin dunyada milyonlarca kullanicinin kullanmasi saglanmis ve sohbet yapmak icin tercih edilen en pratik yazilim haline gelmistir. Hotmail’den uyesi oldugunuz e-mail adresi ve sifresi ile yazilimda oturum acabilir ve online iletisim kurmaya baslayabilirsiniz. Kullanimi oldukca kolay olmakla beraber hizli bir sohbet yapma imkani sagliyor. Turkce destegi ise kullanimini oldukca kolaylastiriyor. Son zamanlarda kendisini oldukca gelistiren live messenger yeni surumu ile download edilebilir durumdadir. Sizler icin bu harika yazilimi inceledik ve bazi ozelliklerini sizlerle paylasmak istiyoruz. Detaylar konunun devaminda.Windows Live Messenger
Windows Live Messenger iletisim programi microsoft firmasinin 2005 yilindan beri gelistirdigi anlik sohbet ve mesajlasma yazilimidir. Dostlarinizla veya tanitiklarinizla bu program sayesinde goruntulu, sesli yada yazili olarak online iletisim kurabilirsiniz. Eski surumleri Windows kurulumu ile birlikte yuklendigi icin dunyada milyonlarca kullanicinin kullanmasi saglanmis ve sohbet yapmak icin tercih edilen en pratik yazilim haline gelmistir. Hotmail’den uyesi oldugunuz e-mail adresi ve sifresi ile yazilimda oturum acabilir ve online iletisim kurmaya baslayabilirsiniz. Kullanimi oldukca kolay olmakla beraber hizli bir sohbet yapma imkani sagliyor. Turkce destegi ise kullanimini oldukca kolaylastiriyor. Son zamanlarda kendisini oldukca gelistiren live messenger yeni surumu ile download edilebilir durumdadir. Sizler icin bu harika yazilimi inceledik ve bazi ozelliklerini sizlerle paylasmak istiyoruz.

* Windows Live Messenger‘i sadece sohbet yapmak icin degil daha fazla islerinize yardimci olmasi icin kullanin. Msn‘yi mesajlasma icin kullandiginizi biliyoruz fakat listenizde kayitli olan kisiler ile oyunlar oynayabileceginizi, Video, Ses, resimlerinizi yada cesitli dosyalarinizi gonderip alabileceginizi biliyormuydunuz?

* Bu mukemmel yazilim ile kendinizi en iyi sekilde ve tarziniza gore ifade secenegini kullanin. Durumunuza gore degismekte olan ve basklarinin sizin dinlediginiz muzik parcalarini gorebilmesini saglayan bu ozelligi kullanin. Konustugunuz penceredeki sahneye her turlu ozellesebilen kisa boyutlu videolarinizi yada resimlerinizi ekleyin ve diger kisiler bunlari gorsun.

Windows Live Messenger

* Devamli iletisimde oldugunuz veya gorusutugunuz kisiler listedeki en ust siraya ekleyin. En fazla konustugunuz kisileri “Sik gorusulenler” isimli bolume ekleyerek aninda ulasabilirsiniz. Msn de online olduklari zaman durumlarini ve profillerindeki resimlerle birlikte gorebilirsiniz.

Windows Live Messenger

* Fotograflarinizi arkadaslariniza gosterip anlatabilirsiniz. Mesajlasma yaptiginiz pencereye mauseniz ile resimleri surukleyip biraktiginizda arkadasiniz resiminizi kucuk onizlemesi ile gorur veya istegine gore bilgisayarina yukleyebilir.

Windows Live Messenger

Windows Live Messenger de ekli olan kisilerin en son neler yaptiginizi aninda otomatikman gorebilirsiniz. Tanidiklarinizin yeni fotograflari, bloglarina gonderdigi icerikler ve bunun gibi bir cok bilgiyi ogrenmenizi saglayabilirsiniz.

Windows Live Messenger

Kisaca her bilgisayarda kurulu olmasi gereken bu yazilimin en iyi ozelliklerinden bahsettik. Ayrica live messenger yeni surumleri ciktiginda yazilim penceresinden otomatik uyari verip onaylamaniz halinde kendisini guncelleyebilmektedir. Yada Kralprogram.net sitemizden herzaman guncel versiyonlarini indirebilirsiniz.

Windows Live Messenger

Kralprogram.net Editor Aciklamasi: Yukardaki resimde goruldugu gibi indireceginiz bu kurulum paketi icerisinde Windows Live Messenger 9 (2009), Windows Live Movie Maker (Vista), Windows Live Mail, Windows Live Writer, Windows Live Resim Galerisi, Windows Live Aile Korumasi ve internet toolbar uygulamalari bulunmaktadir. Kurulum yaparken karsiniza secenekler cikmaktadir. Hangisini kurmak istiyorsaniz isaretleyip yukle tusuna basiniz. Yazilim microsoft sitesinden indirip programlari otomatik kuracaktir.

Son surumu : Windows Live Messenger 9 (2009)

Yapimcisi: Windows Live Messenger

Windows Live Messenger

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4